Sudbina ih rastavila

Bivši dečko Melanije Tramp otkrio sve detalje veze: Evo kako on izgleda i šta kaže o ljubavi sa prvom dame Amerike! (FOTO)

Njega je Melanija volela pre Trampa!

Šuška se 18.05.2018. - 10:16h Autor: Alo / Puls
Foto: EPA/Michael Reynolds

Detalji o privatnom životu prve dame Amerike ne prestaju da intrigiraju javnost, a njen bivši momak ispričao je, između ostalog, i zbog čega su raskinuli vezu.

 

Peter Butoln, novinar iz Slovenije, bio je u vezi sa sadašnjom prvom damom Amerike Melanijom Tramp dok je ona živela u Sloveniji. On je za medije otkrio sve detalje njihovog upoznavanja, veze, ali i zbog čega su se razišli.

 

Štedljiva Melanija Tramp: Prva dama Amerike ovo retko radi! (FOTO)

foto: Profimedia

"Mi smo bili u vezi tri meseca. Završila je škola i leto je bilo pred nama. U to vreme cela ekipa se okupljala na Tromostovlju u Ljubljani. I Melanija je došla sa svojom ekipom. Ja sam išao u gimnaziju, a ona je bila u srednjoj školi za dizajn. Ja sam imao 18 i po, a ona 17 godina. Ljubljana je mala, svi smo se znali, i naravno da odmah zapaziš novo lice u društvu."

 

"Bila je lepa, bila je vitka, ja sam malo popio i napravio sam prvi korak. Tako je krenulo. Došao bih po nju u stan. Bio je to mali stan, jednosoban. Ona je tamo živela sa sestrom Ines, koja je bila četiri godine starija. Prvo su živele s ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva puta bila u mom stanu. Bilo nam je lepo, onako mladenački. Ona nije volela duge izlaske, nije pila alkohol, kao druge devojke. Želela je da bude odmorna na snimanjima.

Naše druženje prekinula je vojska koju sam služio u Jastrebarskom. Od onda se nismo čuli", rekao je Butoln.

 

Evo kako izgleda Melanijin bivši:

foto: Printscreen Youtube / Uncensored

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...