pogledajte

Štedljiva Melanija Tramp: Prva dama Amerike ovo retko radi! (FOTO)

Prva dama Amerike dobro je poznata po svojim besprekornim modnim kombinacijama, a modno recikliranje kojem ne mogu da odole ni poznate modne ikone poput Kejt Midlton ili kraljice Leticije, Melanija praktikuje u retkim prilikama

Celebrities
Autor:
Štedljiva Melanija Tramp: Prva dama Amerike ovo retko radi! (FOTO)
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

Premda nije sklona modnoj reciklaži, atraktivna 49-godišnjakinja nije odolela šarmantnom odelu s večitim kockicama.

Melanija je tako prilikom odlaska u Vašington sa suprugom Donaldom uskočila u odličnu kombinaciju trendi kockastog dezena s potpisom prestižnog Diora: blejzer i suknja-pantalone, popularne kulote pantalone koje su već neko vreme omiljene među zaljubljenicama u modu.

Melanija Tramp elegantna u koži: Prva dama konačno otkrila čime će se baviti do kraja mandata! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa prva dama sjajan outfit je začinila i svojim zaštitnim znakom: crnim stileto cipelama.

Modnim znalcima nije promaklo da je ovaj upečatljiv stajling zgodna Slovenka već isfurala u jednoj drugoj prilici.

Šta se nikada neće naći na tanjiru Melanije Tramp: Ovako se hrani prva dama Amerike!

foto: Profimedia

Sako s dvorednim kopčanjem i suknja-pantalone Melanija je nosila prošle godine na sportskoj manifestaciji pod nazivom "Invictus Games" u Kanadi gde se prvi puta susrela s princom Harijem, koji je i osnivač ovog događanja.

Anhelika Rivera: Nekadašnja zvezda sapunice danas je prva dama Meksika! (FOTO)

foto: Profimedia

Zanimljivo je da smo Melaniju u istim komadima odeće mogli da vidimo svega nekoliko puta do sada.

Prošle godine je za susret s pripadnicima američke obalske straže atraktivna Trampova supruga odabrala ružičasto-belu košulju trendi gingam dezena s potpisom brenda J.Crew, koji je proslavila bivša prva dama Amerike Mišel Obama.

Otkrivena tajna Melanije Tramp: Evo zašto prva dama Amerike nikad ne uvlači ruke u rukave kaputa! (FOTO)

foto: AP / Alex Brandon

Spomenutu košulju - koja se prodaje po ceni od 60 eura - Melanija je imala priliku da nosi prošloga leta. Naime, nakon vikenda provedenog u Kamp Dejvidu u Merilendu u društvu supruga i 11-godišnjeg sina Barona sletela je pored Bele kuće, pritom iznenadivši ružičastim stajlingom u znaku cenovno pristupačne košulje.

Osim što je reciklirala košulju brenda J.Crew, Melanija je nosila i haljinu boje slonovače s potpisom Majkla Korsa. U spomenutoj kreaciji pojavila se tokom predsedničke trke u maju 2016. u Tramp Tauru, u kojem su slavili Trampovu pobedu na izborima u Indijani, a za istu haljinu nanovo se odlučila tokom fotografisanja u društvu stažista Istočnog krila Bele kuće.

Melanija Tramp ponovo zablistala: Prva dama Amerike elegantnim stilom pokosila Brižit Makron! (FOTO)

foto: Profimedia

Melanija je u dva navrata nosila i kožnu suknju pensil kroja u boji konjaka (Hervé Pierre), koju je sjajno iskombinovala s jarkožutom dolčevitom i dugačkim kaputom prebačenim preko ramena, poput prave dame.

Istu suknju Melanija je već ranije nosila uoči prošlogodišnjeg Dana zahvalnosti na tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja ćurki. Prva dama je tada uz suknju omiljenog kroja nosila dolčevitu u boji cigle s potpisom Viktorije Bekam, tamnosmeđe cipele Manola Blanika i retro kaput od žakarda cvetnog dezena dizajnerke Stele Makartni.

Prva dama nije skidala osmeh s lica: Svi pričaju o Melanijinom prijatnom razgovoru s Obamom! (FOTO)

foto: Profimedia

Herve Pjer, lični stilista Melanije Tramp kaže kako s velikom pažnjom bira odeću za prvu damu.

Kada bira i kupuje odeću za Melaniju, uvek se trudi da, obilazeći police Bergdorf Gudmana, Saks Fift Avenije, Majkla Korsa ili Diora, niko ne sazna za koga bira.

"Ono što je najuzbudljivije u svemu je to što ne smem da kažem za koga kupujem. Uvek pitam: "Je li ovo već neko nosio na crvenom tepihu? Je li to već neko kupio?' Moj cilj je da nikada ne bude ona s liste "ko to nosi bolje'"

Iako je, svojim odabirom odeće, napravio i nekoliko grešaka, ne razmišlja o tome. "Ne izaberem uvek dobro, kao ni ona. Ne postoji knjiga "Kako biti savršena prva dama". Učim na licu mesta', zaključio je Herve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs