ONA JE NEVEROVATNA

Dobri geni, mnogo novca i pravilno držanje: Džejn Fonda (80) bez dlake na jeziku progovorila o svom izgledu! (FOTO)

Džejn Fonda trenutno marljivo promoviše novu komediju "Klub zadovoljnih žena", a u intervjuu za magazin Pipl, u društvu filmskih koleginica, 80-godišnja glumica otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda

Vip priča
Dobri geni, mnogo novca i pravilno držanje: Džejn Fonda (80) bez dlake na jeziku progovorila o svom izgledu! (FOTO)
Džejn Fonda, Foto: Profimedia

Na pitanje o beauty savetima Fonda, koja u nadolazećoj komediji redatelja Bila Holdermana igra lik Vivijan, bez zadrške je odgovorila kako je njen jedini savet taj da "imate dobre gene, mnogo novca i dobro držanje".

"S 13 godina uspela sam da slomim leđa, zato sam mnogo vremena provela u vraćanju snage i postizanju pravilnog držanja."

Džejn Fonda: Poznata glumica skrivala strašnu tajnu koja joj je obeležila početak karijere!(FOTO)

foto: Profimedia

Glumice Meri Stinburgen (65) i Dajana Kiton (72) nekadašnjoj kraljici fitnesa pohvalile su izgled leđa, što je na koncu dovelo do Fondinog detaljnog informisanja koleginica o prednjem izgledu njenog tela.

"Znam da ste se brinuli da me dodirnete zato što sam imala mastektomiju i lumpektomiju. Moje grudi su teške i deformisane", priznaje Fonda, ističući kako se ovih dana brine i zbog bora kada mora da snima ljubavne scene.

"U stvarnom životu ljubljenje je bolje, a u filmovima se redovno brinem za bore. Biću potpuno iskrena, moja je želja da ljubavne scene u filmovima budu lepe. Ne želim da se vidi mnogo viseće kože kada nekoga poljubiš. Ako se previše krećeš, stvari počnu da padaju."

Džejn Fonda u providnoj haljini: Glumica (79) ponosno prkosi godinama! (FOTO)

foto: EPA / Mike Nelson

Fonda je takođe dala uvid u to kako je njen smisao za modu evoluirao s godinama.

"Kada sam živela s muškarcem koji je bio znatno mlađi od mene, oblačila sam se izazovnije. Jedan dan sin me odveo na ručak i sa mnom ozbiljno razgovarao o mom novom stilu odevanja. Nakon toga se ne trudim da se oblačim seksi", otkriva Fonda.

Poput nje, 72-godišnja Kandis Bergen otkrila je svoju tajnu lepote koja se odnosi na vrhunske kreme i inekcije botoksa.

"Išla sam na nekoliko tretmana zatezanja lica inekcijama botoksa, a poslednji put sam uspela da se onesvestim na hirurškom stolu jer imam nizak prag bola", otkriva Bergen, glumica koja je svetsku slavu stekla glavnom ulogom u američkom sitkomu "Murphy Brown".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs