Sećate li se nje?

Anhelika Rivera: Nekadašnja zvezda sapunice danas je prva dama Meksika! (FOTO)

Donald Tramp ima Melaniju, Makron svoju Brižit, a Enrike Penja Nijeto, predsednik Meksika, zgodnu Anheliku Riveru koju smo davno upoznali kao zvezdu jedne latino sapunice

Vesti
09:52h Autor:
Anhelika Rivera: Nekadašnja zvezda sapunice danas je prva dama Meksika! (FOTO)
Foto: Profimedia

Četrdesetosmogodišnja Anhelika Rivera, pre nego što je postala prva dama, bavila se glumom, a najpoznatija je po ulozi u seriji "Opijeni ljubavlju", (Destilando amor) koju je na malim ekranima gledala i srpska publika. Zahvaljujući svojoj blistavoj lepoti Anhelika, koja je rastla u skromnoj sedmočlanoj porodici, već u tinejdžerskim danima je počela da dobija angažmane u reklama i televizijskim serijama.

foto: Profimedia

Njena najpaženija ulogija je bila upravo u seriji "Opijeni ljubavlju", u kojoj je glumila siromašnu devojku Gaviotu koja se zaljubila u bogatog naslednika. Ova uloga donela joj je ogromnu popularnost, ali i zaradu vrednu milionima, piše Celebrity net worth. Pre nego što je upoznala Enrikea Penja Nijetu, Anhelika je godinama bila u bračnoj zajednici sa producentom Hosem Albertom Kastrom, s kojim ima tri ćerke.

Pedesetjednogodišnji predsednik Enrike i Anhelika su stupili u brak 2010. godine, od kada je nekadašnja zvezda telenovela rešila da se povuče iz sveta glume i posveti mirnijem, porodičnom životu. Iako Enrike ima brak iza sebe, kao i brojne seks afere, njihov brak se čini boljim i stabilnijim.

U sledećem videu možete pogledati kako je Anhelika izgledala u seriji koja ju je proslavila...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs