MODNA IKONA

Melanija Tramp elegantna u koži: Prva dama konačno otkrila čime će se baviti do kraja mandata! (FOTO)

Melanija Tramp, američka prva dama koju modni znalci često upoređuju i s legendarnom modnom ikonom Džeki Kenedi, ima nepogrešiv osećaj za stil, i retko kad greši po pitanju modnih odabira

Vip priča
Autor:
Melanija Tramp elegantna u koži: Prva dama konačno otkrila čime će se baviti do kraja mandata! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Prilikom predstavljanja svoje inicijative "Be best" koja će se fokusirati na dobrobit dece, lepa Slovenka sve je opčinila u još jednom fenomenalnom izdanju koje malo koga može ostaviti ravnodušnim.

Melanija Tramp ponovo zablistala: Prva dama Amerike elegantnim stilom pokosila Brižit Makron! (FOTO)

foto: Profimedia

Govor Melanije Tramp održan u bašti Bele kuće zaslužio je ovacije i veliki aplauz, a svi su bili oduševljeni stajlingom koji je odabrala za tu priliku.

Uz velike ovacije i aplauz okupljenih Melanija Tramp održala je svoj govor u Beloj kući kada je predstavila inicijativu "Be best" koja će se fokusirati na dobrobit dece.

Modni dvoboj koji smo dugo čekali: Melanija Tramp zasenila elegantnu Francuskinju! (FOTO)

foto: Profimedia

U belim stileto cipelama, beloj pensil suknji i fantastičnoj kožnoj jakni vojničkog stila u lepoj nijansi smeđe koju potpisuje Ralf Loren za koju treba izdvojiti vrtoglavih 5.000 evra, Melanija je bila utelovljenje elegancije.

Melanija Tramp pokazala dva besprekorna stajlinga u jednom danu: Najvažniji su detalji! (FOTO)

foto: Profimedia

Svoju smeđu kosu posvetljenih pramenova, Melanija je počešljala u mladalačku frizuru, a nije menjala ni standardnu make up formulu: oči našminkane u "smokey eyes" stilu i karmin u boji kože.

Melanija Tramp pokazala stranu koju do sad nismo videli: Najslađa reakcija ikad! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kao majka i kao prva dama brine me da u današnjem vremenu kada je svet tako dobro povezan, deca nemaju mogućnosti da kažu šta osećaju. Zbog toga se često ista ta deca okreću lošim navikama, kao što je zlostavljanje vršnjaka, uticaj droga ili čak ono najgore, samoubistvu.

Melanija Tramp u savršenoj letnjoj haljini: Idealna kombinacija za visoke temperature! (FOTO)

foto: Profimedia

Osećam da svi mi kao odrasli ljudi moramo učiniti najbolje za buduće generacije u obrazovnom smislu kako bi vodili zdrav i balansiran život. Zato vam s ponosom predstavljam inicijativu "Be best" koja će se orijentisati na ono najvrednije - našu decu", započela je svoj govor Melanija.

Otkrivena tajna Melanije Tramp: Evo zašto prva dama Amerike nikad ne uvlači ruke u rukave kaputa! (FOTO)

Dodala je kako će njen pokret dati do znanja svakom detetu da je u redu i pogrešiti i kako će neko uvek biti tu kao njihov prijatelj u nevolji. Kao tri vodeće stvari koje prezentuje platforma "Be best" Melanija je navela uzorno ponašanje, pravilno korišćenje društvenih mreža i zaustavljanje nasilja među mladima.

Osim Melanije, ovom događanju prisustvovali su i Ivanka koja je bila prelepa u beloj kombinaciji i njen suprug Džered Kušner.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs