Prva dama u poseti bolnici

Melanija Tramp u savršenoj letnjoj haljini: Idealna kombinacija za visoke temperature! (FOTO)

Prva dama svoju titulu namerava da koristi da bi pomagala deci', stajalo je u saopštenju na početku njenog mandata u Beloj kući, a te se misije drži i danas

Moda
Autor:
Melanija Tramp u savršenoj letnjoj haljini: Idealna kombinacija za visoke temperature! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp uoči praznika posetila je dečju bolnicu na Floridi, a tokom posete malenim pacijentima je podelila poklone.

Popularna Slovenka je bila sjajno raspoložena, a njena modna kombinacija za tu priliku ponovo je potvrdila da je iskonska modna ikona.

Nosila je crno-belu prugastu haljinu asimetričnog kroja koja joj je naglasila struk, a kombinovala ju je sa salonkama Kristijana Labutena. Njen izbor osmislio je američki dizajner Adam Lipes, koja košta nešto malo preko 1000 evra.

Melanija Tramp stigla u Ameriku pod čudnim okolnostima: Prva dama pod istragom! (FOTO)

Adam Lipes je dizajner kojeg često bira Amal Kluni, a u svojoj garderobi ima nekoliko njegovih upečatljivih komada. Preko zime poznata advokatica nosila je njegov kaput s krznom.

Bivša supruga Donalda Trampa, Ivana izjavila je u šali da je ona njegova prva supruga i dodala: "Ja sam, dakle, prva dama. Ok?". Na to je stigao odgovor iz Melanijinog tabora: "Prva dama svoju titulu namerava da koristi da bi pomagala deci, a ne kako bi prodavala knjige". Ova poseta bolnici i druženje s malenima potvrđuje da Melanija nije izgubila fokus bez obzira na trzavice sa svojim suprugom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs