pogledajte

Ipak imaju nešto čemu se zajedno raduju: Širok osmeh na licu Melanije i Donalda Trampa! (FOTO)

Prva dana Amerike objavila je u četvrtak na svom Instagramu fotografiju snegom prekrivenog dvorišta Bele kuće, ali pažnju javnosti privukla je jednom znatno ređom pojavom zabeleženoj na istoj fotografiji - na njoj stoji uz svog supruga Donalda, pri čemu su im lica razvučena u širok, gotovo nestvaran osmeh

Vip priča
Autor:
Ipak imaju nešto čemu se zajedno raduju: Širok osmeh na licu Melanije i Donalda Trampa! (FOTO)
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

Nasmešeni, i reklo bi se srećan par, pozira na Trumanovom balkonu Bele kuće s kojeg pogled puca na svežim snegom prekriveni travnjak.

Zanimljivo je da ovi pozdravi stižu u istoj nedelji kada je časopis "People" objavio priču izvora bliskog prvoj dami, koji tvrdi da joj se život pretvorio u tornado od kako je Donald Tramp stupio na dužnost predsednika SAD-a.

Prema pisanju "Peopl-a", Melanija je prestala da krije bes zbog neprestanih kontroverzi koje su se nanizale u Beloj kući, vezane za njenog muža i predsednika SAD-a.

Godinama se nagađa da li Donald Tramp nosi periku: Konačno otkrivena istina! (VIDEO)

"Sve ono što nije želela da se dogodi, sada se događa. Bukvalno su postali poput Kardašijana: red skandala, red razvoda i naslovnica.", rekao je izvor blizak prvoj dami i otkrio da Melanija samo gleda šta se sve događa oko nje i diže ruke od svega.

Melanija se znatno ređe od svog supruga obraća putem društvenih medija, a u njenim obraćanjima nedostaje bombastičnosti kakvu možemo videti kod njega. Tu i tamo zna podeli njihovu zajedničku fotografiju ili videozapis sa zvaničnih događanja, a poslednji put prizor nasmešenog prvog para SAD-a imali smo prilike da vidimo u decembru na zvaničnoj božićnoj fotografiji.

Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

Možda je Melanija stvarno opčinjena snegom, obzirom da je i dan ranije objavila fotografiju snegom pokrivenu Belu kuću, uz koju je napisala samo "Snežni dan". Tom prirodnom pojavom očigledno je fasciniran i Donald Tramp pa je u zgusnutom rasporedu pronašao vremena da se pridruži supruzi na Trumanovom balkonu.

Široke osmehe na njihovim licima pripisaćemo novostečenoj spoznaji da ipak imaju nešto čemu se mogu zajedno radovati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs