Nesrećna prva dama

Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)

Na Međunarodnoj dodeli nagrada za žene odlikovane za hrabrost Melanija Tramp je još jednom morala da prikrije svoje emocije, nakon što se u javnosti odvija skandal zbog optužbi da ju je predsednik Donald Tramp tokom trudnoće varao s dve žene, ali uprkos nameštenom osmehu, prva dama se može pohvaliti besprekornim stajlingom

Vip priča
15:01h Autor:
Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tokom uručenja međunarodnih nagrada za hrabrost koje su dodeljene ratnim volonterkama i humanitarkama Melanija Tramp nije skidala namešteni osmeh s lica, i to samo dan nakon što se Plejbojeva zečica, Karen Mekdugal, javno izvinila Melaniji zbog toga što je spavala s njenim suprugom.

47-godišnja prva dama možda nije delovala srećno zbog brojnih prevara američkog predsednika u vreme kada je bila trudna sa sinom Baronom, ali jedno je sigurno, njen prolećni stajling svih je oborio s nogu. Lepa Slovenka zablistala je u nežnoružičastom odelu s potpisom modne kuće Emilio Puči, čija je cena vrtoglavih 4.220 dolara.

Prva dama je u zlatnom kavezu: Melanija Tramp trenutno mrzi svoj život! (FOTO)

foto: AP / Jacquelyn Martin

Savršeno isfenirana i našminkana Melanija uskladila je dizajnersko odelo sa jarko žutom majicom koja je, baš kao i ružičasta, netipičan odabir za prvu damu. Izgleda da je lepa Melanija suprugove mrlje iz prošlosti odlučila da zamaskira uzornim vladanjem, osmesima i još boljim modnim kombinacijama.

foto: AP / Jacquelyn Martin

Elegantan stajling lepotica je upotpunila bež štiklama s potpisom omiljenog joj dizajnera, Kristijana Lubutena, koje odlično pristaju uz ostatak autfita. Kao i obično, bivša manekenka držala se minimalizma kada su modni dodaci u pitanju, pa je i ovog puta preskočila nakit.

Melanija je u svom obraćanju ženama izjavila da je "hrabrost ono što razlikuje heroje od ostalih ljudi", dodavši da je hrabrost kvalitet koji je svetu najpotrebniji i da se najčešće teško nalazi.

Tramp još jednom dokazao da ne zna za džentlmenske manire: Postupak koji su svi osudili! (VIDEO)

foto: Profimedia

Lepa prva dama zatim je uručila nagrade desetini odabranih žena, a nakon ceremonije čekao ju je susret s dve sestre koje su je posetile u Beloj kući. Natali i njena mlađa sestra Silija doputovale su iz Klarksburga kako bi za prvu damu ispekle kolače.

Susret s devojčicama ujedno je i prvi put da se Melanija iskreno radovala pred kamerama nakon što su skandali vezani za preljube Donalda Trampa izašli u javnost.

foto: Profimedia

Dan ranije, Karen Mekdugal se u televizijskom intervjuu za CNN izvinila Melaniji za 10-mesečnu aferu koju je imala s predsednikom Trampom, rekavši da sada zna da je to što je učinila pogrešno i da joj je zaista žao za sve.

Godinu dana nakon Trampove inauguracije: Melaniji je uspelo ono što nijednoj prethodnoj prvoj dami SAD-a nije! (FOTO)

"Znam da je to što sam uradila pogrešno, ali u to vreme sam bila drugačija devojka, znate, zabavljala sam se. Bila sam deo Plejboja", izjavila je Mekdugal, dodajući da se trudila da uživa u životu koliko je mogla i da su ona i Tramp imali stvarne emocije jedno prema drugome.

"Šta drugo reći osim oprosti? Žao mi je. Ne bih želela da se to meni dogodi", zaključila je Medugal.

Melaniji se ovo neće dopasti: Glumica sa kojom je Donald imao aferu tuži Trampa i otkriva detalje veze! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs