po svemu drugačija

Godinu dana nakon Trampove inauguracije: Melaniji je uspelo ono što nijednoj prethodnoj prvoj dami SAD-a nije! (FOTO)

Titulu je dobila zahvaljujući tome što je supruga aktuelnog američkog predsednika, ali Melanija Tramp je sve, samo ne obična prva dama. Otkako je pre godinu dana njen suprug na svečanoj inauguraciji preuzeo najvažniju funkciju u SAD-u, Melanija je prekršila nekoliko predsedničkih pravila i time se ni najmanje ne zamara

Vip priča 16.02.2018. - 16:53h Autor: tportal.hr
Foto: Profimedia

Voleli je ili ne, Melaniji Tramp mora da se prizna jedno - ni najmanje ne mari za predsednička pravila pa ih je, otkako je pre godinu dana postala prva dama Amerike, već nekoliko puta prekršila. Javnost ne prestaje da šuška o njenom odnosu sa suprugom, s vremena na vreme postaju upitni njen imigracioni status i državljanstvo, a ona, bez imalo ustručavanja, radi ono što želi i voli.

 

Za razliku od svojih prethodnica, Melanija nije rođena u Americi

 

Poslednja prva dama koja je rođena van granica Sjedinjenih Američkih Država bila je supruga Džona Kvinsija Adamsa, Luiza Adams, rođena davne 1748. godine. Sve nakon nje rođene su u Americi... do dolaska Melanije, koja je došla na svet u Sloveniji, tačnije u Sevnici.

 

Zašto Melanija više od decenije nije kročila u rodnu Sevnicu: Tajna prve dame Amerike! (FOTO)

 

Ona je jedina prva dama rođena u komunističkoj zemlji

 

Godine 1970. kada je Melanija rođena, Slovenija je bila deo komunističke Jugoslavije, na čijem je čelu bio Josip Broz Tito. Vrlo mali procenat Slovenaca bio je član komunističke stranke, a među njima je bio i otac Melanije Tramp, koja pak nikada nije bila njena aktivna članica.

foto: Profimedia

Pozirala je gola za časopis

 

Godine 2000. Melanija je pozirala gola za naslovnicu britanskog GQ-a. U to vreme bila je samo devojka Donalda Trampa, koji je zatražio od uredništva magazina da urame te fotografije i pošalju ih u njegovu kancelariju. Kako stoji na službenim stranicama Bele kuće, Melanija to smatra jednim od svojih najvećih dostignuća.

 

Javno je govorila o seksu s Donaldom Trumpom

 

U intervjuu koji je pre braka dala Hauardu Sternu, Melanija je javno progovorila o tome kako je to biti u vezi s Donaldom Trampom i priznala da imaju intimne odnose i više nego jednom dnevno. Isto tako je otkrila da je telefonski intervju sa Sternom obavila maltene gola.


Uzbuna u Beloj kući: Cure sočni detalji o Melaniji i Donaldu Trampu! (FOTO)

foto: Profimedia

Sina Barona odgaja bez pomoći dadilje

 

Većina prvih dama zbog mnogobrojnih angažmana zatražila je pomoć dadilja oko odgoja dece, ali ne i Melanija Tramp, koja je to odbila. S njenom odlukom složio se i sam Tramp: "Ako imaš previše pomagača, na kraju oni odgajaju tvoje dete, a ne ti."

 

Kada je Tramp proglašen predsednikom, Melanija je plakala

 

Glasine kažu da Melanija Tramp nikada nije bila srećna zato što je njen suprug krenuo u trku za predsednika, kao ni kada je osvojio izbore. Prošle godine izvor blizak porodici otkrio je za Vanity Fair da Melanija nikada nije želela da postane prva dama:


"Mislim da se ni u najgorem snu nije tome nadala."

 

Nije želela da živi u Beloj kući

 

Kada se Donald Tramp u januaru 2017. godine preselio u Belu kuću, Melanija Tramp je nastavila da živi u njihovom penthausu u Njujorku. Tada je rekla da želi da njihov sin Baron završi godinu u školi koju je pohađao na Aper Vest Sajdu. Ipak, neki misle da je razlog mnogo dublji i da joj nikako ne odgovara takva pažnja medija i javnosti, a u Beloj kući se nije osećala prijatno.

 

Devojčica se obukla kao Melanija Tramp: Ovakve reakcije nije očekivala! (FOTO)

foto: Profimedia

Na godišnji govor o stanju države u Kongresu Melanija Tramp stigla je bez supruga

 

Možda joj je najveći od svih prekršaja bio onaj kada je krajem januara ove godine Melanija stigla u Kongres bez supruga, a sve to nakon što je javnost posle 12 godina saznala za Trampovu vanbračnu aferu s porno zvezdom. Zato je Melanija odlučila da će radije da dođe u Kongres u društvu uglednih ljudi, nego s predsednikom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...