Opasno zaratile

Sara Džesika Parker konačno progovorila o uvredama: Evo šta kaže o svađi sa Kim Katral! (FOTO)

Sara Džesika Parker se oglasila prvi put nakon što je Kim Katral (61) odbila da igra u trećem nastavku ostvarenja "Seks i grad"

Šuška se
21:19h Autor:
Foto: Profimedia

Nekadašnje drugarice i zvezde serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker (52) i Kim Katral (61) su u vrlo lošim odnosima, iako Sara ništa loše ne želi da kaže o Kim - barem ne javno.

 

Sara Džesika Parker se oglasila prvi put nakon što je Kim Katral (61) odbila da igra u trećem nastavku ostvarenja "Seks i grad".

 

Glumica je u intervjuu za "People" rekla kako je Kim izgovorila stvari koje su bile zaista bolne za nju. Kako je objasnila, nema nameru čak ni da odgovori na Kimine izjave koje je izgovorila u intervjuu prošlog oktobra.


Kako je počela netrpeljivost između Keri i Samante: Glumice iz Seks i grada više ne kriju dugogodišnju svađu! (FOTO)

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

"Nikada nisam pričala o tome, osim što sam rekla da su neki od nas razočarani time što Samanta neće snimati treći deo. Nikada nisam odgovorila na razgovor koji su imali Kim i Pirs Morgan, gde je ona rekla stvari koje su zaista bolne za mene. Imale smo divno iskustvo i nikada ništa neće biti kao to. Imale smo konekciju sa publikom, imale smo konekciju sa gradom i sa ekipom, i morale smo da ispričamo te lude priče jedna sa drugom. Tako da, ne želim to da diram. Ne bih mogla da zamislim nikog drugog da igra taj deo (ulogu Samante Džouns). Tako da, svađe nije bilo. Bila je kompletno izmišljena, jer ja zapravo nikada nisam odgovorila. I neću, jer ona je morala reći šta je morala reći, i to je njena privilegija", rekla je Sara.

 

Podsetimo, Kim je u intervjuu u oktobru rekla kako je odbila da snima treći deo filma "Seks i grad", zato što ne želi da bude onako kako "diva komanduje".

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

"Mislim da je mogla biti finija. Ne znam koji je njen problem", rekla je tada Kim, koja je njihov odnos tokom snimanja nazvala toksičnim.

 

Inače, Sara je intervju za "People" dala nekoliko sati pre nego što je Kim Katral uputila javnu poruku na njen račun, u kojoj je naglasila da Sara nije ni njena porodica ni njena prijateljica, pa da se pita kada će je više ostaviti na miru.

 

Kim Katral nekad i sad: Sve transformacije čuvene Samante Džouns

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

"Ne treba mi tvoja ljubav, niti podrška, u ovom tričnom trenutku!" glasila je poruka koju je Kim objavila, a pored je napisala:ag

 

"Mama me danas pitala: "Kad će te licemerka Sara Džesika Parker ostaviti na miru?" Tvoja konstantna potreba da mi se približiš bolno podseća na to koliko si bila okrutna pre i koliko si okrutna sada. Reći ću ti ovo vrlo jasno, ako već nisam. Ti nisi moja porodica. Nisi moja prijateljica. Zato ti pišem poslednji put kako bih ti rekla da prestaneš da iskorišćavaš našu porodičnu tragediju samo da bi vratila svoju reputaciju 'dobre devojke'" napisala je Kim.

 

Podsetimo, povod za takvu reakciju Kim Katral bila je poruka podrške koju je Sara uputila Kim, nakon što je njen brat pronađen mrtav u stanu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...