u seriji velike prijateljice

Kako je počela netrpeljivost između Keri i Samante: Glumice iz Seks i grada više ne kriju dugogodišnju svađu! (FOTO)

Navodno nisu mogle da se podnesu i takmičile su se koja je veća zvezda

Šuška se
21:57h Autor:
Foto: Profimedia

Gotovo od početka snimanja serije "Seks i grad" pričalo se o netrpeljivosti između četiri glavne glumice. Sara Džesika Parker (52), Kim Katral (61), Sintija Nikson (51) i Kristin Dejvis (52) navodno nisu mogle da se podnesu i takmičile su se u tome koja je veća zvezda.

foto: Profimedia

Sve se to odražavalo i na plate, ali svejedno su seriju snimale šest godina, a onda su još napravile i dva filma. No, krajem prošle godine sve je eskaliralo kad je konačno potvrđeno da se treći film neće snimati. Za sve je okrivljena Kim Katral, koja je navodno imala previsoke zahteve i izigravala je divu. Ali, ona je to negirala i više puta ponovila kako nije stvar u novcu.

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

"Jedino što sam zahtevala je da ne radimo treći film, a to je bilo još 2016. To poglavlje je za mene gotovo. Ne žalim ni za čim, samo bih volela da je Sara bila ljubaznija", rekla je Katral.

 

Otvoreni rat junakinja Seks i grada: Ne treba mi tvoja ljubav ni podrška u ovim tragičnim trenucima! (FOTO)

 

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Iako su svi znali da njih dve nisu u dobrim odnosima, prepiska na društvenim mrežama proteklog vikenda sve je šokirala. Nakon što je Katral objavila da je njen brat pronađen mrtav na svojoj farmi u Kanadi, Parker je na Tviteru izrazila saučešće.

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

"Najdraža Kim, ljubav i saučešće za tebe i tvoju porodicu i blagoslov tvom bratu", na šta je Kim odgovorila jako oštrim postom.

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

"Mama me danas pitala: "Kad će te licemerka Sara Džesika Parker ostaviti na miru?" Tvoja konstantna potreba da mi se približiš bolno podseća na to koliko si bila okrutna pre i koliko si okrutna sada. Reći ću ti ovo vrlo jasno, ako već nisam. Ti nisi moja porodica. Nisi moja prijateljica. Zato ti pišem poslednji put kako bih ti rekla da prestaneš da iskorišćavaš našu porodičnu tragediju samo da bi vratila svoju reputaciju 'dobre devojke'", napisala je Katral.

 

Saučešće joj je izrazila i Sintija Nikson, a Kim joj je napisala kako joj puno znači što joj se javila i zahvalila na svemu.

 

Sve je počelo još krajem devedesetih. "Seks i grad" počeo je da se prikazuje 1998. godine, a otpočetka su sve glumice osećale međusobnu konkurenciju. No, između Parker i Katral to je bilo najizraženije.

Sara Džesika bila je ispočetka najveća zvezda, od ranije je poznavala Sintiju Nikson, a s Kristin Dejvis se brzo sprijateljila. Kim je poznavala jedino izvršnog producenta Derena Stara.

 

Ovako danas izgleda junakinja serije Seks i grad: Ko bi rekao da će Šarlot da se zapusti! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali, njega je nakon druge sezone zamenio Majkl Patrik King, bliski prijatelj Sare Džesike. Ona je ubrzo postala producentkinja i izborila se za milion dolara po epizodi, dok su druge glumice dobijale 350.000 dolara. Navodno je Parker osećala da joj je Kim najveća konkurencija.

 

Postala je crna ovca. Parker, Nikson i Dejvis nisu se s njom družile i stalno su je ignorisale. Na snimanjima nisu pričale osim ako nisu morale, kad su snimale van grada njih tri bi iznajmile kuću, dok bi Katral to radila sama. Njoj je smetalo i što je stalno morala da snima gole i seksi scene, dok Parker nikad nije skinula grudnjak.

 

Keri protiv Samante: Sukob težak pola milijarde dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Sve je postajalo sve gore, a prvi film pristala je da snimi tek kad su joj platili pet miliona dolara honorara. Parker je dobila 10 miliona, dok su Nikson i Dejvis dobile po dva.

 

Da li je sve to dovoljno za takvu zavadu i oštar odgovor, nikome nije jasno. Sigurno je samo da "Seks i grad" više nećemo gledati - barem ne sa Samantom.

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs