modni saveti

One su sve promenile: Lekcije o stilu koje su nam donele 4 dame iz serije Seks i grad! (FOTO)

Kultna serija "Seks i grad" oblikovala je generacije mladih samosvesnih žena zahvaljujući Keri, Mirandi, Šarlot i Samanti koje su bez zadrške otvoreno razgovarale o ljubavi, seksu i prijateljstvu. Serija je ostavila i veliki modni trag!

Moda
Autor:
One su sve promenile: Lekcije o stilu koje su nam donele 4 dame iz serije Seks i grad! (FOTO)
Seks i Grad, Foto: Profimedia

Izražavanje ličnosti kroz modu jedan je od razloga zašto smo toliko zavoleli legendarnu četvorku iz serije "Seks i grad".

Modne lekcije Keri Bredšo: Tri komada sa kojima nema greške! (FOTO)

Enormna količina samopouzdanja kojom zrače četiri protagonistkinje prikovala nas je za male ekrane, a neke od modnih lekcija koje su nas naučile pročitajte u nastavku.

Sara Džesika Parker: Poznata glumica u kombinaciji ravnoj Keri Bredšo! (FOTO)

1. Kreirajte svoj stil

Zašto da budete jedna u nizu i da izgledate isto kao i ostale žene? Testirajte svoje granice i ohrabrite se, jer moda je igra. Budite prepoznatljive po svom modnom izražaju i istaknite se neobičnim komadom nakita, šalom ili zanimljivom torbom.

Stil Keri Bredšo: Najlepše odevne kombinacije koje mogu da se nose i sada (FOTO)

2. Pratite trendove, ali nemojte biti modna žrtva

Nemojte se dovoditi u situaciju da slepo pratite modu i da opsesivno pokušavate da nosite nešto što vam ne pristaje. Izaberite ono što vam odgovara, a ako ne možete da se odlučite pitajte prijateljicu za savet.

Saveti Keri Bredšo: 9 lekcija o životu i ljubavi kojih bi trebalo da se pridržavamo! (FOTO)

3. Visokim štiklama do uspeha

Priznajemo, najveća slabost svake žene su cipele. Salonke, čizme, sandale - izbor je veliki. Neverovatno je kako obuća može da promeni svaku odevnu kombinaciju. Osećaj moći dok stojimo na visokim štiklama neprocenjiv je i bitno utiče na naše samopouzdanje.

Za sva vremena: 15 lekcija o modi koje nas je naučila Keri Bredšo! (FOTO)

4. Izaberite pravu torbu za pravo vreme

Prvo za čime posežemo pri izlasku iz stana ili kuće (osim ključeva) zasigurno je naša torba, odemo li bez nje imamo stalni osećaj da nam nešto fali. Velika, mala, "clutch" ili pismo torba samo su neke od izbora, ali pri odabiru vrlo je bitno torbu prilagoditi prilici kako ne bismo izgledali nezgrapno.

Modni eksperti otkrivaju: Ovih šest trendova obeležiće 2018!

5. Modni dodaci su mali as iz rukava

Odaberite najbolji dodatak uz vašu odevnu kombinaciju i nadopunite svoj stil. Marama, naočare, broš, naušnice samo su neke od sitnica koje vrlo lako mogu podići celu odevnu kombinaciju. Samo se prisetite Keri i njene personalizovane ogrlice.

6. Ugrabite dobar komad na sniženju

Sniženje... ima li što bolje? Ono što mesecima gledate u izlogu i smatrate nedostižnim sad je napokon pristupačno. Mala crna haljina, baloner ili dobar sako odličan je izbor za kojim sigurno nećete požaliti.

7. Ne zapostavite se

Koliko god stresan i težak dan vam sledi potrudite se da se doterate. Zasigurno znate da su ljudi vizualna bića i da je važan prvi utisak koji ostavljamo. Ima li šta lepše od toga kad vidite ženu koja je modno osveštena, brine o sebi i zrači samopouzdanjem?

8. Uložite u sebe

Možda zvuči čudno, ali ponekad se isplati da se počastite i kupite brendirani komad odeće ili nakita. Gledajte to kao dugoročnu investiciju koja će vam poslužiti dugi niz godina.

9. Hrabrost se isplati

Izazovite sebe i isprobajte nešto što nikad ne biste probali. Većina stvari koje vidimo u prodavnici vrlo često odbacimo odmah i ne isprobamo, a time činimo veliku grešku. Odevni predmeti na vešalici ponekad znaju da izgledaju loše, ali možete da se iznenadite kada ih isprobate i shvatite da vam odlično pristaju.

10. Uz pomoć stila gradimo naše samopouzdanje

Ako nemate veru u ono što nosite uzalud vam odeća po najnovijoj modi. Kad osetite da ono što nosite predstavlja vašu ličnost i najbolje se osećate u tome onda ste na pravom putu prema dobrom stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs