Relevantan i posle 19 godina

Stil Keri Bredšo: Najlepše odevne kombinacije koje mogu da se nose i sada (FOTO)

Sara Džesika Parker možda nije lepotica, ali je neko ko nosi modu sa velikom lakoćom, što retko kome polazi za rukom
Moda
12:04h Autor:
Stil Keri Bredšo: Najlepše odevne kombinacije koje mogu da se nose i sada (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 8 Foto: Profimedia

Pre devetnest godina premijerno je prikazana serija Seks i Grad. Malo je reći da je serija napravila revoluciju bilo da je reč o temama koje je obrađivala ili o modi koja je promenila način na koji spajamo odevne kombinacije.

Famozna plavuša: Modna ikona promenila frizuru (FOTO)

Tome nas je najpre naučila Keri Bredšo, najstilizovaniji lik bilo koje serije, koga je igrala sada već modna ikona, Sara Džesika Parker.

Najružniji seks simbol na svetu: Put do njenog uspeha nije bio ni lep, ni lak!

Moda je bila peti lik u seriji, kako umeju da kažu stvaraoci serije. Čuvena kostimografkinja Peti Fild uspela je da istakne karaktere devojaka kroz odeću, čak ju je i menjala kako su sazrevale.

Istina je da je stil Keri Bredšo ostavio najači utisak na nas, pa smo odlučile da se podsetimo nekih odevnih kombinacija koje su ostale zapamćene. Moramo priznati da bi malo koja od nas imala hrabrosti da iznese takve komade, dok Sara to radi sa takvom lakoćom.

Jednom je izjavila kako je radeći sa Peti Fild zavolela modu do te mere da sada ne može da zamisli život bez krpica i skupih cipela, pretpostavljamo Manolica. Mi možemo da prisvojimo neke ideje, poput cveta umesto broša, nespojive printove...

Zavirite u dom Sare Džesike Parker: Neviđeni dizajn staklene kuće od 1.300 kvadrata! (FOTO)

Pogledajte ispod galeriju sa slikama najzanimljivijih odevnih kombinacija koje je Keri prošetala Njujorkom kroz šest sezona omiljene ženske serije Seks i Grad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs