Mogli bi da postane gadno

Otvoreni rat junakinja Seks i grada: Ne treba mi tvoja ljubav ni podrška u ovim tragičnim trenucima! (FOTO)

Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi porodica. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim poslednji put da prestaneš da iskorišćavaš našu tragediju kako bi se prikazala kao dobra devojka, poručila je Kim Katral preko Instagrama Sari Džesiki Parker

Šuška se
12:55h Autor:
Otvoreni rat junakinja Seks i grada: Ne treba mi tvoja ljubav ni podrška u ovim tragičnim trenucima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bile su prijateljice samo u legendarnoj seriji. Radi o glumicama Kim Katral i Sari Džesiki Parker, glavnim glumicama legendarne serije "Seks i grad".

Iako se već odavno zna da nisu u dobrim odnosima, a navodno je Kim odbila snimanje trećeg nastavka filma upravo zbog Sare, mislili smo da su ipak zakopale ratnu sekiru, ali čini se da nisu.

To je potvrdila sama Kim na Instagramu kada je koleginici slikom jasno poručila: "Ne treba mi tvoju ljubav ni podršku u ovim tragičnim trenucima, Sara Džesika Parker", što se odnosilo na smrt njenog brata.

Kim Katral progovorila o svađi sa koleginicama iz serije Seks i grad: Jedino što smo imale zajedničko je serija, a ona je odavno gotova!

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

"Danas me pitala majka: "Kada će te ta licemerka Sara Džesika Parker ostaviti na miru?" Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna i da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi porodica. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim poslednji put da prestaneš da iskorišćavaš našu tragediju kako bi se prikazala kao dobra devojka", poručila joj je Kim ispod slike.

Kim Katral se pokajala: Zbog "Seks i grada" nemam decu! (FOTO)

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Iako možda nikada nećemo saznati šta je to Džesika tačno uradila Kim, šuška se da je sve počelo time što je Džesika kao Keri Bredšo imala mnogo veću platu nego ostale glumice, a Samantu je to jako naljutilo.

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Kako god bilo, otvoreni rat je počeo.

Seks, svađe, letenje noževa: Telohranitelji otkrili najprljavije tajne poznatih! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs