kome verujete?

Kim Katral se pokajala: Zbog "Seks i grada" nemam decu! (FOTO)

U prvom većem intervjuu nakon što je otkriveno da je odbila da glumi u trećem nastavku filma "Seks i grad", Kim Katral (61) rekla je kako je zbog snimanja istoimene serije odustala od trudnoće

Vip priča
20:35h Autor:
Kim Katral se pokajala: Zbog "Seks i grada" nemam decu! (FOTO)
Kim Katral, Foto: Profimedia

Kim nikad nije rodila.

"Imala sam 40 godina kada sam počela da snimam seriju, moj tadašnji muž i ja smo želeli dete. Planirali smo veštačku oplodnju. Ali, ja sam na snimanju bila po 19 sati na dan. Moj radni dan bi počeo pre 5 ujutro, a završio oko 2 ujutru. I shvatila sam da ne mogu da se posvetim procedurama veštačke oplodnje, a tome moraš da se posvetiš ako želiš da uspe. Tada sam prvi put pomislila da možda ipak neću imati dete, nikad", rekla je Katral.

Imala je majčinski nagon, ali odlučila je da ga usmeri prema tome da pomaže i uči mlade glumice. Ali, sa svojim koleginicama iz serije "Seks i grad" nikad nije bila prisna.

Kim Katral progovorila o svađi sa koleginicama iz serije Seks i grad: Jedino što smo imale zajedničko je serija, a ona je odavno gotova!

"Nismo bile prijateljice, bile smo koleginice. Na neki način to je i zdrav odnos, odvojile smo privatan i poslovan odnos. One su deset godina mlađe od mene, sve imaju decu i nismo se viđale od kada smo završile snimanje serije, osim kada smo radile filmove", rekla je Kim. Poslednji put se sa Sarom Džesikom Parker (52), Sintijom Nikson (51) i Kristin Dejvis (52) videla pre nekoliko godina.

Ekipa iz "Seks i grada" prvo je optužila Kim da je zavlačila početak snimanja trećeg filma svojim zahtevima, ali je ona kasnije izjavila da to nije istina jer je odmah rekla da ne želi više nikada da glumi Samantu Džouns.

"Nije stvar u novcu, ni u tome da želim više scena. Ovo je jasna odluka, ozbiljna odluka u mom životu. Završila sam jedno razdoblje i krenula u novo. Imam 61 godinu, vreme je", rekla je glumica.

Ništa od nastavka: Otkazano snimanje filma Seks i Grad zbog jedne glumice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs