Nije im lako

Seks, svađe, letenje noževa: Telohranitelji otkrili najprljavije tajne poznatih! (VIDEO)

Telohranitelji svedoče onome što bi i što ne bi želeli, te o svemu treba da ćute dok im ne istekne ugovor, a neki čak i tada
Šuška se
15:26h Autor:
Seks, svađe, letenje noževa: Telohranitelji otkrili najprljavije tajne poznatih! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Da nije lako biti telohranitelj, dokazuju ispovesti onih koji su se našli u toj ulozi i to na mestu čuvara slavnih zvezda. Oni često postaju deo njihovih porodica, svedoče onome što bi i što ne bi želeli te o svemu treba da ćute dok im ne istekne ugovor, a neki čak i tada. A oni koji se nisu držali pravila ugovora, svoje priče o životu sa slavnim zvezdama rado su podelili svetski poznatim tabloidima.

Mark Bilingem

Mark Bilingem je bivši telohranitelj uskoro bivšeg bračnog para Anđeline Džoli i Breda Pita, a nakon kraja njihove veze progovorio je o 18 meseci koje je proveo s njima. On sada tvrdi da jedino vojska može da pripremi za ono što posetioce može da dočeka u njihovoj kući. Naime, Bred i Endži bili su opsednuti idejom da će im neko oteti decu kojoj je jedino on smeo da se približi. Deci je, kako je rekao, bio zamena za oca.

<\/div>

A da je jedan od donedavno najomiljenijih slavnih parova zaista živeo u nekom svom svetu govori i činjenica da su nekad znali da mu postavljaju jednostavna pitanja kao što su šta treba da urade da uđu u kafić ili kako se uopšte unutra ulazi. Ako je Anđelina zahtevala, u četiri ujutro je morao da je vozi u restoran brze hrane, a tokom svađe s Bredom "leteli" su i noževi. A jedan od prvih telohranitelja ovog para prisetio se i perioda kada su se Bred i Endži upoznali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" i svaku priliku koristili za seks u kamp prikolici.

Džefri Veninger

Eltona Džona bivši telohranitelj je čak i tužio zbog seksualnog uznemiravanja. Džefri Veninger u tužbi tvrdi da je slavni muzičar pokušao da dotakne njegove genitalije kad god bi mu se za to pružila prilika, a do tri incidenta došlo je 2014. godine. Jednom je to pokušao da uradi dok su se vozili u automobilu kada mu je rekao da se - pozdravi s ujakom Eltonom. Iako je telohranitelj u većini navrata tome pokušao da se odupre, Elton nije odustajao. Telohranitelj je kod Eltona prestao da radi 2014. godine.

Moše Benabu

U sudskoj bici s bivšim telohraniteljem pre tri godine našao se i Džastin Biber. Naime, njega je tužio Moše Benabu, bivši specijalac izraelske vojske, koji je radio za njega od 2011. do jeseni 2012. godine. U tužbi je naveo da Bibera tuži zbog napada, nanošenja telesnih povreda, i neplaćanja prekovremenih sati. Benabu je tvrdio da je Biber na njega urlao i nekoliko ga puta udario u grudi, a tražio je 420 hiljada dolara.

Stiv Stanulis

Problemi za porodicom Kardašijan i Vest krenuli su već početkom godine. Naime, ljubomorni Kanje Vest na proleće je dao otkaz telohranitelju rijaliti zvezde jer je navodno pokušavao da flertuje s njom. Do incidenta je došlo pre nego što su se Kim i Kanje zaputili na MET gala večeru. Kanje je navodno uhvatio Stiva kad je Kim predavao paket s recepcije, a tada se pisalo da to nije prvi put da ga je reper napao.

<\/div>

Nakon što je dobio otkaz, dao je nekoliko intervjua u kojima je između ostalog otkrio da je Kanje najegocentričnija osoba koju je upoznao i da odbija čak da sam stisne dugme u liftu jer želi da to drugi rade umesto njega. A nakon što je Kim opljačkana u Parizu, Stiv je tvrdio da je sve nameštaljka i da je sve organizovala osoba bliska paru. Kanje mu je tada zapretio tužbom od 30 miliona dolara, a Stiv se od tada nije oglasio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs