Otkrila detalje svog privatnog života

Sara Džesika Parker iskreno o svom suprugu: Sigurna sam da ga nerviram! (FOTO)

O svom viđenju roditeljstva i braka slavna glumica je otvoreno govorila u nedavnom intervjuu

Šuška se
20:50h Autor:
Sara Džesika Parker iskreno o svom suprugu: Sigurna sam da ga nerviram! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zvezda serije "Seks i grad", koja sa suprugom Metjuom Broderikom odgaja troje dece, iskusila je obe strane roditeljstva, i lepu, i onu, kako kaže, bolnu, iscrpljujuću.

O svom viđenju roditeljstva omiljena holivudska glumica Sara Džesika Parker govorila je za Girlboss Radio:

Keri Bredšo ovo nikada ne bi uradila: Do sada neviđeno izdanje Sare Džesike Parker! (FOTO)

foto: Fonet

"Majčinstvo je sasvim promenilo moj pogled na svet - otkako sam majka drugačije doživljavam knjige koje čitam, drugačije gledam na roditelje i decu u podzemnoj. Drugačije čujem muziku, i kad nešto zanimljivo vidim, prvo pomislim: 'Volela bih da su Tabita i Loreta sada sa mnom da ovo vide'. Ali, to je dobar deo. No, roditeljstvo može biti i jako teško. U neprestanoj ste brizi za svoju decu. To je bolno, stalno ste kao na iglama. Iscrpljujuće je jer zapravo ceo dan pospremaš za njima i organizuješ sve, baš kao jedna velika, dobra, staromodna sekretarica", rekla je zvezda "Seks i grada" koja je tumačila Keri Bredšo.

foto: Profimedia

Njen sin Džejms ima 15 godina i jedino je dete koje je rodila, dok su dve devojčice, bliznakinje Tabitu i Loretu, holivudski supružnici dobili putem surogat majke 2009. godine.

"Sve što radim je organizovanje njihovih života i vožnja s jedne aktivnosti na drugu i sve to... Ali, to je ono što sam želela i čvrsto se nadam da će jednog dana postati pristojne osobe koje će doprineti nečemu."

Saveti Keri Bredšo: 9 lekcija o životu i ljubavi kojih bi trebalo da se pridržavamo! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumica, koja je u 53. godini života, i njen suprug, 57-godišnji glumac često su razdvojeni zbog posla, ali to je njihovu vezu učinilo samo jačom.

"Veze znaju da budu teške. Uvek sam osećala da sam mogla više da doprinesem. Volim ga i mislim da je divan. Sigurna sam da ga nerviram. I on mene katkad nervira. Ali neizmerno sam ponosna na njega i njegovu ličnost", rekla je Sara Džesika Parker.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs