Svaka joj čast

Dirljiva tajna poznate glumice (53): Usvojila još jedno dete kao samohrana majka! (FOTO)

Kažu ti da na početku moraš da se staviš u ulogu dadilje i da se ne smeš vezati previše, u slučaju da se biološka majka predomisli i poželi dete natrag, ovako je Kristin opisala prve dane u ulozi usvojiteljke

Celebrities
Autor:
Dirljiva tajna poznate glumice (53): Usvojila još jedno dete kao samohrana majka! (FOTO)
Foto: AP / Chris Pizzello

Glumica Kristin Dejvis, najpoznatija po ulozi Šarlot u seriji "Seks i grad", usvojila je dečaka, sedam godina nakon usvajanja devojčice Džeme Rouz.

foto: Profimedia

Šarlot se u seriji borila s neplodnošću, pa je sa suprugom usvojila devojčicu, a u stvarnom životu, na isti potez se 2011. godine odlučila i Kristin, ali kao samohrana majka.

53-godišnja glumica nikad se nije udavala, a nedavno se odlučila na proširenje porodice i usvajanje dečaka, o kojem se ne zna mnogo. Vest o usvajanju na svojoj Fejsbuk stranici je objavio selebriti novinar Mark Malkin, a sama Kristin još se nije oglasila.

Tužna godina bez Esme Redžepove: Usvojila 48-oro dece, snimila više od 1.000 pesama! (VIDEO)

"Sada je još jednom blagoslovena. Čestitam!" napisao je Mark i tako otkrio dirljivu tajnu poznate glumice.

Glumičina ćerkica Džema Rouz ima sedam godina i s Kristin srećno živi u Los Anđelesu.

Zvezda hit serijala iz devedesetih u medijima je otvoreno i često govorila o usvajanju, kako o samom procesu, tako o odnosu sa ćerkicom koja je tamnoputa.

Dala trogodišnjeg sina na usvajanje: 7 godina kasnije, saznala užasnu istinu o njemu! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Kažu ti da na početku moraš da se staviš u ulogu dadilje i da ne smeš da se vežeš previše, u slučaju da se biološka majka predomisli i poželi dete nazad. Pokušavaš tako da razmišljaš, ali to je zaista teško. Kad je stigla u moju kuću, spavala mi je na grudima jer se kao usvojitelj moraš brinuti o stvaranju povezanosti", izjavila je.

Kristin je kao majka morala da se bori i protiv predrasuda i da zaštiti dete od zlih komentara:

"Kad imaš dete, što je kao da ti je srce van tela, a to srce je igrom slučaja u tamnoputom telu, zaista je teško suočavati se s ljudima koji se konstantno bore protiv tvog deteta. Stalno joj govorim: tvoje kovrdže su prekrasne, tvoja koža je prekrasna. Ti si snažna. Ti si boginja".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs