Sasvim normalno roditeljstvo

Potpuno neprepoznatljivi slavni par: Sa decom u šetnji kao svaka obična porodica! (FOTO)

Nakon što je glumica Mila Kunis završila sa snimanjem novog filma, u potpunosti se posvetila svojoj porodici koju su paparaci uhvatili na ulicama Beverli Hilsa

Celebrities
Autor:
Potpuno neprepoznatljivi slavni par: Sa decom u šetnji kao svaka obična porodica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudski par, Mila Kunis i Ešton Kučer, uživali su u nedeljnom izlasku s decom – ćerkicom Vajat Izabel (3) i sinom Dmitrijem (1). Glumci su odlučili da iskoriste to što je porodica nakon dugo vremena ponovo na okupu i uživa u porodičnom doručku u jednom od najpoznatijih restorana na Beverli Hilsu.

Zapostavili karijere jer su im deca na prvom mestu: Ovo je najslađa holivudska porodica! (FOTO)

foto: Profimedia

Ešton, koji je nedavno priznao da je polako počeo da gubi kosu, se nije odvajao od sina kojeg je sve vreme nosio, dok je Mila brinula o njihovoj trogodišnjoj devojčici. Cela porodica bila je ležerno obučena i glumci ničim nisu odavali utisak da su bogati i slavni.

Ne bi se skinule pred kamerama ni za kakve pare: Glumice koje nikada ne prelaze granicu pristojnosti! (FOTO)

foto: Profimedia

Par se venčao pre tri godine nakon duge veze, a najvažnije im je da sačuvaju privatnost njihove dece, pa retko mogu da se vide u ovakvim opuštenim šetnjama gradom. Oboje su početkom ove godine bili zauzeti snimanjima filmova koji u bioskope stižu ovog leta - Ešton glumi u drami "The Long Home", a Mila u akcionoj komediji "The Spy Who Dumped Me".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs