Drže do sebe

Ne bi se skinule pred kamerama ni za kakve pare: Glumice koje nikada ne prelaze granicu pristojnosti! (FOTO)

Iako živimo u vremenu u kojem nas sa svih strana "vreba" neprimereni sadržaj koji najčešće sadrži mnogo gole kože, postoje glumice koje su po tom pitanju povukle jasnu granicu

Vip priča
Autor:
Ne bi se skinule pred kamerama ni za kakve pare: Glumice koje nikada ne prelaze granicu pristojnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Blejk Lajvli

Američka glumica Blejk Lajvli, koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji "Tračara", golišave scene smatra "ometanjem". Blejk ima problem čak i sa scenama u kojima mora da nosi oskudnu odeću koja previše otkriva. Izgleda da glumicu nećemo tako brzo gledati nagu na velikom platnu.

Inače, Lajvli (30) je u braku sa kolegom Rajanom Rejnoldsom (41), a par ima dve ćerkice - Džejms (3) i Ines (1).

Glumački par se upoznao za vreme snimanja filma "Green Lantern" 2010. a venčali su se dve godine kasnije.

Glumica izgubila 27 kg, pa se prošetala crvenim tepihom: Blejk blistala u kaputu koji će biti hit ove sezone! (FOTO)

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Ema Votson

Svet je Emu (27) upoznao kao Hermionu iz filmova o čarobnjaku Hariju Poteru. Nakon toga uglavnom je prihvatala ozbiljnije uloge. Želi da je pamte po ulogama, a ne po golotinji.

Inače, britanska glumica je nedavno donirala milion funti organizaciji za podršku ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja koju je predstavilo 190 žena filmske i televizijske industrije nekoliko sati pre svečane dodele nagrada Bafta.

Glumica oduševila sve: Uprkos slavi, ostala prizemna i skromna!

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Džesika Alba

Zgodna Džesika Alba (36) kaže da se na filmu nikada ne bi pojavila gola upravo zato što bi to gledala njena porodica i bilo bi je jako sramota. Američka glumica dodaje da bi bilo jako čudno da provodi praznike s rođacima i porodicom koji su je videli potpuno golu.

Alba je početkom godine rodila sina Hejza, kojem su se posebno obradovale njegove sestre Heven Garner (6) i Onor Mari (9).

Divlji kombinezon Džesike Albe (36): Provokativno rođendansko izdanje zgodne mame! (FOTO)

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Megan Foks

Megan Foks (31) je jedna od glumica za koju brojni muškarci širom sveta navijaju da se skine u filmu. Upravo zbog toga ona ni ne želi da se skine jer bi se osećala grozno i nemoralno.

Osim toga, nedavno se požalila kako joj je teško da dobije dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava.

"Sve je to zbog izgleda. Jednom sam spomenula da me zanima neurobiologija, a komentari su bili ‘Da, baš ona zna nešto o tome'", kaže glumica.

Inače, Foks je s glumcem, nekadašnjom zvezdom serije "Beverli Hils", Brajanom Ostinom Grinom (44) četrnaest godina u vezi. Iako su se venčali 2010. i dobili sinove Nou (5) i Bodija (3) Foks je 2015. podnela zahtev za razvod koji je ipak obustavljen. Par je prošle godine dobio treće dete, sina Džurnija Rivera (1).

Megan Foks otkrila: Evo zašto izgledam ovako posle trećeg porođaja! (FOTO)

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Mila Kunis

Glumica Mila Kunis kaže da joj je u redu ako se pokaže jako malo golotinje u filmu, ali na puno nikako ne pristaje. Mila (34) dodaje da se za potrebe snimanja neće skinuti, a i ovo malo što pristaje da pokaže jedino čini nakon konsultacija s mužem.

Kunis (34) je od 2015. u braku sa kolegom Eštonom Kučerom (40) i imaju dvoje dece - ćerkicu Vajat (3) i sina Dmitrija (1).

Roditeljstvo na malo drugačiji način: Slavni par ostavlja decu bez nasledstva, razlog je sjajan! (FOTO)

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

Sara Džesika Parker

Iako je Sara Džesika Parker igrala glavu ulogu u seriji koja je vrvela seksom, u njenom ugovoru pisalo je da ne pristaje da se skine u nekoj sceni čega se sve vreme i držala.

Inače, Keri iz "Seks i grada" na setu se nije najbolje slagala sa svojom najboljom prijateljicom iz serije koju je tumačila Kim Katral (61).

Razlog tome navodno su bili status i plata. Dok je Sara Džesika napredovala vremenom i dobijala sve više ovlašćenja na setu i veću platu, Katral je ostala "na istom".

Otvoreni rat junakinja Seks i grada: Ne treba mi tvoja ljubav ni podrška u ovim tragičnim trenucima! (FOTO)

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Rebel Vilson

Šarmantna glumica Rebel Vilson kaže da bez obzira na silne ponude koje dobija za skidanje na ekranu, na to nikada ne bi pristala. Tvrdi da to jednostavno nije "njen fazon".

Zvezda "Pitch Perfecta" pre nekoliko meseci je odlučila da progovori o seksualnom zlostavljanju na setu.

"Muškarac na visokoj poziciji je tražio da odem s njim u sobu. Nakon toga me nekoliko puta pitao hoću li da gurnem prst u njegovu guzu", napisala je glumica i dodala da se radi o jednom slavnom glumcu.

Za to vreme njegovi prijatelji su se glasno smejali i pokušavali da snime celu situaciju mobilnim. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije.

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs