Nekada večiti neženja

Pre Amal izgubio veru u brak, a sada bi i život dao za nju: Džordž Kluni o svojoj najvećoj ljubavi! (FOTO)

"Nisam znao da želi da izađe sa mnom. Mislio sam da smo samo prijatelji", rekao je glumac koji s advokaticom Amal ima 10-mesečne blizance Elu i Aleksandera. Supružnike je upoznao zajednički prijatelj

Vip priča
Autor:
Pre Amal izgubio veru u brak, a sada bi i život dao za nju: Džordž Kluni o svojoj najvećoj ljubavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Moj agent me je nazvao i rekao mi: 'Upoznao sam ženu koja dolazi u tvoju kuću, koju ćeš oženiti' i to se zaista i dogodilo", ispričao je nedavno glumac Džordž Kluni u emisiji Dejvida Letermana (71). Kluni, koji je juče proslavio 56. rođendan, upoznao je advokaticu Amal Alamudin (40) 2013. kada ju je njihov zajednički prijatelj doveo u glumčevu kuću blizu jezera Komo u Italiji.

Glumac, koji se proslavio ulogom lekara Daga Rosa u seriji "E.R." kada je prvi put sreo Amal nije bio siguran da li joj se sviđa, a u tom trenutku su bili prisutni i njegovi roditelji.

"Najsmešnija stvar je bila što su mi mama i tata bili u poseti, pa su sve vreme bili s nama. Amal i ja smo samo pričali i tako smo proveli noć zajedno u razgovoru", prisetio se Kluni. Kaže da je dobio imejl adresu od Amal jer je trebalo da mu pošalje slike njegovih roditelja koje je fotografisala u njegovoj vikendici. Nakon toga su počeli da se dopisuju.

Već je digla ruke od ljubavi u 35. godini, a onda je naišao on: Kako je Džordž iz korena promenio život Amal Kluni! (FOTO)

foto: Profimedia

"Nisam znao da li želi da izađe sa mnom. Mislio sam da smo samo prijatelji", istakao je glumac. Nekoliko nedelja kasnije Kluni i Amal su otišli na prvi sastanak u Londonu, a samo šest meseci kasnije glumac je zaprosio advokaticu.

"Uradio sam sve te stvari koje je trebalo, pa i kleknuo na jedno koleno", ispričao je Kluni. Glumac je pre prosidbe skuvao večeru advokatici, a verenički prsten s dijamantom od sedam karata i postoljem od platine je sam dizajnirao.

"Večiti neženja", kako su ga do tada nazivali, oženio se Amal u septembru 2014. u hotelu Aman Kanal Grande u Veneciji. Među zvanicama su bili brojni poznati poput poput Meta Dejmona (43) sa suprugom, Džordžov rođak Migel Ferer (59) sa suprugom Lori, Elen Barkin (60), Stiv Lukater (56) i Ana Vintur (64). Došli su i Džon Krasinski (34) i Emili Blant (31).

Najveće kajanje Džordža Klunija: Rado bih proveo mnogo više vremena s njom! (FOTO)

foto: Profimedia

Kluni je ispričao da su oduvek znali da će se venčati upravo u Italiji jer su se tamo i upoznali. Amalin otac Ramzi odmah nakon svadbe je rekao da što pre želi unuke. Nije bilo brzo, ali tri godine kasnije, u junu 2017. Amal i Džordž dobili su blizance Elu i Aleksandera. Kluni je istakao da su mu od rođenja dece u centru pažnje, a pre nego što je postao otac "broj jedan" mu je bila njegova supruga.

"Osećao sam to isto za nju pre nego što sam dobio Elu i Aleksandera. Ona je neko za koga bih apsolutno dao život. Njen život mi znači više nego moj. Nisam imao takvo iskustvo pre", rekao je glumac. Dodao je da Amal i on nisu imali u planu decu i da je ranije uvek mislio da "potomci nisu deo njegovog DNK".

"Nakon venčanja smo pričali o deci i shvatili smo da želimo svoju sreću da delimo s još nekim. Odlučili smo da poradimo na tome", ispričao je Kluni koji je 2014. kada je izlazio s Amal rekao da nema želju da se ponovo oženi.

Zavirite u porodično gnezdo Amal i Džordža Klunija: Raskošan engleski dom kao iz bajke! (FOTO)

foto: Profimedia

"Oženio sam se 1989. Nisam bio dobar u tome. Nakon razvoda sam shvatio da više nikad ne želim da se ženim", ispričao je glumac. Sada često ističe da ne može biti srećniji svojim životom koji je potpuno drugačiji nego pre nego što je upoznao Amal.

Kluni je bio u vezama s mnogim poznatim ženama u Holivudu. Među njima su bile glumica Keli Preston (55) s kojom je i živeo, a od 1991. je supruga Džona Travolte (64). Kako je svojevremeno rekao, Džordž se "malo zabavljao" s koleginicom Rene Zelveger (49) s kojom je ostao prijatelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs