Od nje je nasledila lepotu

Glamurozna baka Barija Alamudin: Ovako izgleda majka Amal Kluni! (FOTO)

Baka 10-mesečnih blizanaca stigla je u Njujork kako bi pomogla ćerki i zetu s mališanima

Star look
10:26h Autor:
Glamurozna baka Barija Alamudin: Ovako izgleda majka Amal Kluni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kad pogledate fotografije majke lepe Amal, biće vam jasno zašto supruga Džordža Klunija ne izlazi iz kuće dok nije potpuno doterana.

70-godišnja Barija Alamudin, majka 40-godišnje Amal, nagrađivana je politička novinarka i voditeljka, s karijerom na Bliskom istoku i u Velikoj Britaniji, a trenutno radi kao urednica u kompaniji "Media Services Syndicate".

Već je digla ruke od ljubavi u 35. godini, a onda je naišao on: Kako je Džordž iz korena promenio život Amal Kluni! (FOTO)

foto: Profimedia

Baka Klunijevih blizanaca Ele i Aleksandera, posetila je ćerku i zeta u Njujorku, gde par trenutno boravi, a paparaci koji svakog jutra snimaju zgodnu advokaticu, spremno su dočekali i uglađenu gospođu koja svojom pojavom nije razočarala.

foto: Profimedia

Barija, koja osim Amal ima još jednu mlađu ćerku Talu, u posetu je stigla obučena u glamuroznu kežual kombinaciju s uredno isfeniranom frizurom i velikim sunčanim naočarama na licu.

Uz sivu trenerku vitalna Barija obukla je pamučnu majicu sa rajsferšlusom, a preko svega je prebacila krem pončo sa krznenom ivicom.

Koja je koja: Amal Kluni i mlađa sestra Tala gotovo identične! (FOTO)

foto: Profimedia

Na noge je obula sive patike sa satenskim pertlama, a od nakita je odabrala blještave minđuše s dragim kamenjem.

Naravno, kombinacija ne bi bila potpuna bez Birkin torbe od krokodilske kože, u tamnocrvenoj boji.

Barija je za Vogue nedavno otkrila da je imala izuzetno tešku trudnoću s Amal i da joj je čak bilo savetovano da pobaci. Kad se prvorođena ćerkica rodila, njen suprug Ramzi Alamudin nazvao ju je Amal, što znači - nada.

Najveće kajanje Džordža Klunija: Rado bih proveo mnogo više vremena s njom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs