Novine u slavnoj porodici

Kako će sve Megan Markl zauvek promeniti britansku monarhiju: Kraljevski biograf otkriva do sada nepoznate detalje! (FOTO)

Megan i Hari će biti snažan par. Zajedno mogu doneti promjene, smatra Endrju Morton čija neautorizovana bigrafija "Megan: Holivudska princeza" izlazi ovog meseca

Vip priča
09:20h Autor:
Kako će sve Megan Markl zauvek promeniti britansku monarhiju: Kraljevski biograf otkriva do sada nepoznate detalje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl postaće snažan aktivistički par koji će redefinisati britansku monarhiju za novi naraštaj, tvrdi biograf buduće vojvotkinje Endrju Morton.

"Bivša američka glumica biće deo "fantastične četvorke" mlađeg naraštaja u srcu kraljevske porodice i ima svoje ideje o tome kako promeniti tu instituciju", kaže Morton u intervjuu za AFP. Hari, peti u naslednom redu za krunu, i Markl venčaće se u Vindzoru 19. maja.

Pravila kojih princ Hari i Megan Markl moraju da se pridržavaju tokom svog venčanja: Sve je do detalja isplanirala kraljevska porodica! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

"Megan i Hari će biti snažan par. Zajedno mogu doneti promene", smatra Morton čija neautoriziovana bigrafija "Meghan: A Hollywood Princess" ("Megan: Holivudska princeza") izlazi ovaog meseca.

"Biće mnogo aktivniji nego prethodni parovi u kraljevskoj porodici", govori Morton koji je opsežno istraživao za svoju knjigu. Predviđa da će princ Vilijam, koji će naslediti krunu od oca Čarlsa, i njegova supruga Kejt biti domaće lice monarhije, a Hari i Megan ono spoljašnje, naročito na području Komonvelta.

"Mnogi ozbiljni ljudi misle da će se monarhija dramatično promeniti. Njen oblik i stil definisaće Vilijam, Hari, Ketrin i Megan. Dakle, Megan će biti važan deo fantastične četvorke", objašnjava biograf. U knjizi Morton citira prijateljicu iz detinjstva koja tvrdi da je Markl oduvek bila zadivljena kraljevskom porodicom i da je htela da postane druga princeza Dajana.

Megan Markl i princ Hari objavili željenu listu svadbenih poklona: Svi su ostali u čudu!

foto: Profimedia / AP Andy Stenning

Morton objašnjava da između sramežljive Dajane, kojoj je bilo 20 kad se udala za Čarlsa, i 36-godišnje holivudske profesionalke nema sličnosti. Markl je fokusirana, ambiciozna, formirana osoba, uspešna glumica, blogerka i ambasadorka UN-a za ravnopravnost polova.

"Vrlo je sabrana, elokventna, brižna", kaže Morton. Dodaje da će morati malo da suzbije svoj aktivizam jer se pridružuje apolitičnoj kraljevskoj porodici, ali "ona tačno zna u šta se upušta".

"Biti deo monarhije nije sprint nego maraton. Ona je toga svesna", kazao je Morton. On tvrdi i da je dinamika između Harija i Megan radikalno drugačija nego u ranijim prinčevim vezama.

Prava istina o upoznavanju Megan Markl i princa Harija: Ništa nije bilo slučajno, ona je sve do detalja isplanirala! (FOTO, VIDEO)

foto: Reuters / Pool

"Hari je shvatio da je u njoj pronašao oslonac. Shvatio je da mu pomaže da bude muškarac kakav je oduvek hteo da bude", kaže Morton i dodaje da su mu izvori iz palate rekli da je Hari, koji se godinama teško nosio s majčinom smti u detinjstvu, potpuno "opijen" svojom budućom suprugom. Pošto je visoko u naslednom redu za britansku krunu, Hariju je trebalo odobrenje kraljice Elizabete, svoje bake, za brak.

"Pre nekoliko godina, kada je Hari bio pijanac koji se teturao izlazeći iz klubova, kraljica bi drugim naočarima gledala na ideju da se oženi razvedenom američkom glumicom", rekao je Morton. Ali oko toga sada nije bilo problema. Megan Markl bila je od 2011. do 2013. udata za holivudskog producenta Trevora Englesona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs