Prinčevima se ovo ne dopada

Stvari su se otrgle kontroli: Razdor u kraljevskoj porodici, sevaju varnice između Kejt i Megan! (FOTO)

Kejt je znala da će Megan biti kritikovana nakon što se na balkonu palate na ceremoniji Trooping the Color pojavila u haljini golih ramena, ali odlučila da je ne upozori

Vip priča 25.06.2018. - 12:14h Autor: vecernji.hr
Foto: Profimedia

Odnos Kejt Midlton i Megan Markl iz prijateljskog prerasta u takmičarski, a izvori bliski kraljevskoj porodici otkrivaju kako Kejt odbija da pomogne Megan da se prilagodi životu u kraljevskoj porodici.

 

Close Weekly i Inquisitr pišu kako se Kejt povlači po pitanju pomoći Megan jer oseća kao da Megan želi da je nadmaši. Stvari su, navodno, počele da se menjaju nakon venčanja Megan i princa Harija.

 

Za nekoliko meseci uspela ono što Kejt Midlton nije: Kraljica ukazala posebnu čast Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

– Megan je o ponašanju u kraljevskoj porodici sve naučila od Kejt, ali nakon venčanja Kejt je osetila kako se Megan više ne trudi da se druži sa njom i svu pažnju je usmerila na to da impresionira kraljicu Elizabetu – piše Touche Weekly Magazin.

 

Kejt smatra kako je uložila puno truda u njihovo prijateljstvo, a ima utisak da nije puno dobila zauzvrat. Mediji pišu kako je Kejt dobra osoba, ali ne želi da je iskorišćavaju. Dodaju kako je Kejt znala da će Megan biti kritikovana nakon što se na balkonu palate na ceremoniji Trooping the Color pojavila u haljini golih ramena, ali odlučila da je ne upozori.

 

Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Reuters / Peter Nicholls

– Mogla je da spase Megan od neprijatnosti, ali nije ništa rekla – otkriva izvor.

 

Tvrde kako Kejt ima utisak da se slika o savršenoj kraljevskoj vojvotkinji na kojoj je radila godinama sada stavlja u drugi plan, a prvi plan je rezervisan samo za Megan koja i ne pazi toliko na pravila. Princ Vilija i princ Hari umorni su od takmičenja svojih supruga i smatraju da se stvar otima kontroli.

 

Obožavatelji kraljevske porodice prate svaki korak njenih članova i primećuju stvari i sitnice koje niko osim obožavatelja ove porodice ne bi primetio.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs