Britanci su u iščekivanju

Približava se krštenje malog princa Luisa: Da li će mu Megan Markl biti kuma? (FOTO)

Kako se veruje, Kejt i Vilijam za kuma planiraju da izaberu neku blisku osobu pritom zanemarujući članove uže porodice

Vip roditelji
17:29h Autor:
Foto: Profimedia

Nakon što su britanski princ Vilijam i Kejt Midlton objavili vest da će krštenje njihovog dvomesečnog sina, princa Luisa biti održano 9. jula, britanske kladionice ne polažu prevelike nade u Megan Markl i njeno imanovanje u kumu malog princa. 

 

Ime Megan Markl kao potencijalne krsne kume dvomesečnom princu Luisu ne kotira najbolje u odnosu na imena bliskih prijatelja i članova osoblja princa Vilijama i Kejt Midlton.

 

Kako se veruje, Kejt i Vilijam za kuma planiraju da izaberu neku blisku osobu pritom zanemarujući članove uže porodice.

 

Krštenica malog Luisa otkrila zanimljive detalje: Evo šta su Kejt i Vilijam po zanimanju! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kao što je bio slučaj kod imenovanja kumova princu Džordžu i princezi Šarlot, Kejt i Vilijam odabrali su bliske i pouzdane prijatelje i članove osoblja, a ne članove uže porodice. Izgledi sugerišu da će identičan slučaj biti i s malenim princom Luisom", mišljenja je predstavnica britanskih kladionica Ladbrokes, Džesika Bridž.

 

Prema navodima lanca britanskih kladionica Ladbrokes, favoriti kladioničara su Vilijamova i Harijeva bivša pomoćnica i dadilja Tigi Petifer pa Vilijamov lični sekretar Migel Hed.

 

Od sedenja za stolom do oblačenja: Ovih pravila princeza Šarlot i princ Džordž moraju da se pridržavaju! (FOTO)

Migel Hed
Migel Hedfoto: Profimedia

Hed je bio jedan od Vilijamovih najverodostojnijih zaposlenih, što je bilo očigledno u Vilijamovom oproštajnom pismu nakon što je Hed najavio da napušta Kensingtonsku palatu.

 

Uz navedeno osoblje koje visoko kotira na britanskim kladionicama, pojavljuje se i ime Laure Lopes. Laura je ćerka Kamile, vojvotkinje od Kornvola i majka malenoj deveruši Elizi na nedavno održanom venčanju princa Harija i Megan Markl.

 

Šta sve radi kraljevska dadilja: Odrekla se privatnog života zbog posla, ali zato ima ogromnu platu! (FOTO)

Laura Lopez
Laura Lopezfoto: Profimedia

Ime bivše sekretarice Kejt Midlton, Rebeke Pristli takođe se spominje na britanskim kladionicama. Pristli je funkciju lične sekretarice Kejt Midlton obavljala tokom prvih šest godina braka vojvotkinje od Kembridža.

 

Dejvid Džardin - Peterson, suprug je Emilije koja je kuma princu Džordžu, dok je Hju van Katsem jedan od četvorice braće s kojima su Vilijam i Hari posebno bliski. Hjuov mlađi brat, Vilijam van Katsem, takođe je kum princu Džordžu, a sve su to imena koja se pojavljuju na listi britanskih kladionica.

 

U trci za imenovanje kumom princa Luisa nalaze se i sestre princeze Dajane, Lejdi Džejn Felovs i Lejdi Sara Mekorkodej, dok se sestra i brat Kejt Midlton, Pipa i Džejms, nalaze na kraju liste.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...