Najmlađi član slavne monarhije

Svi jedva čekaju da opet vide princa Luisa: Evo kad će se mališan ponovo pojaviti u javnosti! (FOTO)

Vojvotkinja Kejt Midlton svoje treće dete na svet je donela 23. aprila, istog dana kada je javnosti i pokazala novog kraljevskog naslednika, princa Luisa. Prva prilika da javnosti ponovno vidi malenog princa biće na dan njegovog krštenja

Celebrities
20:29h Autor:
Svi jedva čekaju da opet vide princa Luisa: Evo kad će se mališan ponovo pojaviti u javnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja Kejt Midlton nakon rođenja trećeg deteta krajem aprila već se nekoliko puta pojavila u javnosti u sklopu kraljevskih angažmana. Najznačajniji je sigurno bio venčanje princa Harija i Megan Markl.

I dok se svet divi njenoj neverovatnoj figuri koju je u ekspresnom roku uspela da dovede do savršenstva, mnogi se pitaju i kada će ponovno imati prilike da vide malenog princa Luisa, najmlađeg sina vojvotkinje i vojvode od Kembridža.

Šta je princ Vilijam poklonio Kejt za rođenje trećeg deteta: Gest na kojem bi joj pozavidela svaka žena! (FOTO)

Iako Kensingtonska palata još nije objavila nijednu zvaničnu fotografiju princa Luisa (samo one koje je fotografisala Kejt) niti ikakve vesti o njemu, očekuje se da će se njegovo krštenje održati početkom jula. Biće to ujedno i prva prava prilika da vidimo trećeg naslednika Kejt i Vilijama.

foto: Profimedia

Razumljivo, bebi je prvih nekoliko nedelja trebao mir, a doktori ni ne preporučuju majkama da svoju novorođenčad odmah vode u velike gužve i publiku.

Kako pospani princ Vilijam (ne) izlazi na kraj sa troje male dece: Urnebesan snimak postao hit na internetu! (VIDEO)

foto: Profimedia

Ako je suditi prema dosadašnjem razvoju događaja nakon rođenja prva dva deteta, princa Džordža i princeze Šarlot, krštenje bi zaista moglo da se održi za 15-ak dana.

Podsetimo, princ Džordž kršten je krajem oktobra 2013. godine, tri meseca nakon rođenja, u londonskoj kapeli Sent Džon, a njegova dve godine mlađa sestra princeza Šarlot sakrament krštenja primila je u julu 2015, samo dva meseca nakon što je došla na svet.

Šta sve radi kraljevska dadilja: Odrekla se privatnog života zbog posla, ali zato ima ogromnu platu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs