Mnoge žene joj zavide

Kako je Kejt Midlton tako brzo vratila liniju posle 3. porođaja: Evo u čemu je caka! (FOTO)

Nakon što je pre sedam nedelja rodila treće dete, princa Luisa, britanska miljenica Kejt Midlton brzo se vratila u formu o čemu dovoljno svedoče fotografije s porodičnog druženja u jednom polo klubu u Glosterširu

Star look
22:39h Autor:
Kako je Kejt Midlton tako brzo vratila liniju posle 3. porođaja: Evo u čemu je caka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton s decom, preslatkim princom Džordžom i princezom Šarlot, prisustvovala je humanitarnom polo takmičenju na kojem je nastupio i princ Vilijam.

Osim što je javnost oduševila pojavom u haljini omiljenog španskog high street brenda Zara, Kejt je u ležernom izdanju istakla skladnu liniju nakon rođenja princa Luisa.

Prema rečima Lore Spajser, predstavnice klinike The Women's Health, pojedine majke s lakoćom se vraćaju u prvobitnu formu nakon porođaja što je najčešće rezultat kombinacije postojeće kondicije i dobrih gena.

foto: Profimedia

"Neke žene se zaista brzo vraćaju u formu nakon porođaja. Međutim, ako ste po prirodi osoba koja vodi brigu o fizičkoj aktivnosti i pritom ste imali normalnu trudnoću, za očekivati je da ćete s lakoćom i u kratkom vremenskom periodu ostvariti fizički izgled kakav ste imali pre trudnoće. Isto tako, u vraćanju stare linije itekako utiče genetika", mišljenja je Lora dodajući da je Kejt nakon trećeg deteta vrlo brzo istopila nakupljene kilograme.

"Sasvim je normalno da gubitak telesne težine nakon porođaja kod mnogih žena traje i do godinu dana", izjavljuje Spajser.

Skromna Kejt Midlton, mama kao bilo koja druga: Jednog pravila se drži od rođenja najstarijeg sina! (FOTO)

foto: Profimedia

Brzo dovođenje u formu nakon porođaja u slučaju Kejt Midlton je rezultat i zdravog načina ishrane koji se u prvim nedeljama nakon porođaja čini nemogućim.

"Odustajanjem od svih namirnica za kojim vaše telo žudi nakon porođaja zaistna je težak zadatak. Žene u prvim nedeljama nakon porođaja po prirodi žude za ugljenim hidratima i sličnim hranjivim materijama. Uvek ćete tražiti te dodatne kalorije, naročito kada dojite. Ako navedeno možete da izbegnete, uživate u zdravoj hrani i uravnoteženim obrocima, velika je verovatnoća da ćete brzo skinuti nakupljene kilograme."

foto: Profimedia

Poput kolega, Lora ne sugeriše esktreman režim ishrane i vežbanja tokom perioda dojenja i povezivanja s novoređenčadi.

Novog člana kraljevske porodice, Kejt Midlton je dočekala je 23. aprila, a fotografije njenog besprekornog izgleda na stepenicama bolnice istog dana nakon porođaja izazavale su raspravu svetskih razmera.

Kejt Midlton nikada nećete videti sa ovom stvari: Pravilo koje ne sme da krši! (FOTO)

foto: Profimedia

U visokim potpeticama, s frizurom i savršenim mejk apom samo nekoliko sati nakon porođaja, Kejt Midlton stvorila je neracionalan pritisak na buduće majke.

foto: Profimedia

Sledeći javni nastup Kejt je imala na venčanju princa Harija i Megan Markl koje se održalo 18. maja, četiri nedelje nakon porođaja, a na navedenom događaju Kejt se još uvek borila s kilogramima koje je, sudeći po najnovijim fotografijama, uspela u potpunosti da istopi.

Kako Kejt Midlton odgaja svoju decu: 8 saveta koji će koristiti svim roditeljima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs