Konačno se opametila

Kejt Midlton donela drastičnu odluku: Evo šta će raditi drugačije nakon treće bebe! (FOTO)

Svetska pomama oko rođenja trećeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton i dalje ne jenjava, a svakoga dana saznajemo nove detalje o malenom princu

Vip priča
Autor:
Kejt Midlton donela drastičnu odluku: Evo šta će raditi drugačije nakon treće bebe! (FOTO)
Foto: AP / Tim Ireland

Vojvotkinja od Kembridža u ponedeljak je na svet donela treće dete, još jednog sina. Ali uprkos tome što joj majčinstvo već itekako ide od ruke, čini se da će Kejt Midlton ovog puta, za razliku od prva dva porođaja, neke stvari ipak raditi drugačije.

Kada je prošlog meseca otišla na porodiljsko, njen tim objavio je da se vojvotkinja službenim dužnostima neće vratiti pre jeseni, i da će joj za to vreme dok je nema prioritet biti deca.

Bivša babica Dajana Vudhed, za Daily Mail je komentarisala da postoji mogućnost da je Kejt shvatila da se nakon prethodna dva porođaja perano vratila službenim obavezama.

foto: Profimedia

Nakon što je sina Džordža rodila 2013. godine, Kejt se dužnostima vratila već šest nedelja kasnije, a kad je pre dve godine na svet donela malenu Šarlot, u društvu princa Vilijama je bila već nakon dva meseca.

Princeza Šarlot u sekundi postala svetska zvezda: Jednim potezom oduševila sve! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Sigurno je da je za većinu majki to izuzetno rano. To je tek period u kojem telo počinje da se oporavlja", objašnjava Vudhed.

Dodala je da je vojvotkinja, s obzirom na veliku medijsku pažnju, sigurno bila i pod velikim pritiskom da mora da izgleda najbolje što može.

"To može da bude stresno za svakoga, a pogotovo za one koji najverovatnije žele samo da ostanu kod kuće i maze se sa svojim detetom", govori Vudhed.

foto: Profimedia

Dodaje da joj se čini da javnost potcenjuje količinu vremena i stresa koji se potroše i stvaraju oko odlaska na jedan takav događaj u kraljevskoj porodici.

"Tu spada planiranje, pa biranje odeće, uređivanje kose, šminka. U većini slučajeva gosti se pozdravljaju i pre kontakta s medijima, a i to zahteva pripremu, za šta je sigurno manje vremena kada imate novorođenče", objašnjava za Daily Mail ova bivša babica.

Takođe, moguće je da Kejt sa svojim tek rođenim sinom želi da iskoristi svaki mogući trenutak u slučaju da više ne planira da rađa.

Kako malena princeza Šarlot menja britansku istoriju: Nije ni svesna! (FOTO)

foto: Profimedia

"Žene koje su svesne da bi to moglo da im bude poslednje dete uglavnom žele što više vremena da provedu kod kuće. Smatram da je vojvotkinjina odluka o tome da se ne vraća ubrzo na posao itekako mudra", zaključila je Vudhed.

Ali pored toga, kraljevska porodica uskoro će i zvanično dobiti novu članicu. Reč je, naravno, o Megan Markl koja će se 19. maja udati za princa Harija, a Kejt će joj na neko vreme prepustiti svoje mesto i dati da dođe do izražaja.

Šta će sve Kejt Midlton raditi na venčanju princa Harija i Megan Markl: Važna uloga nedugo posle porođaja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs