Nasmejao sve

Nekraljevski maniri princa Vilijama: Okupljenim fotografima pokazao srednji prst! (FOTO)

Princ se poslednjih dana, kako britanski mediji tvrde, držao stoički s obzirom na najezdu znatiželjnika koji su okupirali London i bolnicu, a paparaci su ispred bolnice uspeli da ga "ulove" u nezgodnom trenutku

Celebrities
Autor:
Nekraljevski maniri princa Vilijama: Okupljenim fotografima pokazao srednji prst! (FOTO)
Foto: EPA / Andy Rain

Porodici s više dece treba veći automobil, a da ni kraljevska porodica nije izuzetak pokazao je juče princ Vilijam (35). Britanac je po svoju suprugu, vojvotkinju Kejt Midlton (36), pred londonsku bolnicu došao u novom automobilu koji su, kako kaže, kupili zbog rođenja trećeg deteta.

foto: Profimedia

Budući da je porođaj prošao u najboljem redu, Kejt je s novorođenim sinom bolnicu Sent Meri napustila već predveče, a Vilijam je po njih došao u novom Lend Roveru Diskaveriju sa sedam sedišta koji košta 60 hiljada funti.

Šta će sve Kejt Midlton raditi na venčanju princa Harija i Megan Markl: Važna uloga nedugo posle porođaja! (FOTO)

Par se na trenutak zaustavio da pokaže prinovu i pozdravi okupljene ljude, a zatim su se odvezli s bebom u autosedištu. Inače, kada im se rodio princ Džordž (4), par se odvezao u nešto manjem, ali i skupljem Rendž Roveru SE Vogue 4.4 V8, koji košta otprilike 71 hiljadu funti.

Princ se poslednjih dana, kako britanski mediji tvrde, držao stoički s obzirom na najezdu znatiželjnika koji su okupirali London i bolnicu, a paparaci su ispred bolnice uspeli da ga "ulove" u nezgodnom trenutku.

foto: Reuters / Peter Nicholls

Dok je okupljenim ljudima prstima signalizirao brojku tri, kojom im je navodno hteo dati do znanja da je zbog troje dece kupio veći automobil, fotografi su ga "ulovili" iz nezgodnog ugla.

Otkriveni detalji 3. porođaja Kejt Midlton: Ništa nije prepušteno slučaju!

foto: Reuters / Hannah Mckay

Tako je ispalo kao da okupljenima pokazuje srednji prst, što princ ne bi smeo sebi nikada da dopusti. Time je nasmejao brojne obožavaoce koji su počeli da se šale na račun fotografije.

foto: Profimedia

Vojvotkinja je opet pokazala odanost dizajnerki Dženi Pekam čiju je haljinu nosila prilikom sva tri izlaska iz porodilišta. Ovaj je put nosila njenu haljinu sa heklanom kragnom koju je upotpunila Đanvito Rosi sandalama.

Da li će Kejt Midlton ikada postati kraljica: O tome odlučuje ovaj član slavne monarhije! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon rođenja princeze Šarlot (2) nosila je žutu cvetnu haljinu od svile iste dizajnerke...

foto: Profimedia

... a pri pokazivanju prve bebe, sina princa Džordža, tada novopečena mama Kejt nosila je plavu haljinu Dženi Pekam na tufnice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs