Ista bolnica, pojačane mere obezbeđenja

Otkriveni detalji 3. porođaja Kejt Midlton: Ništa nije prepušteno slučaju!

Termin porođaja trećeg deteta vojvotkinje od Kembridža zakazan je za 23. april, a kako to i inače biva u kraljevskoj porodici, ovako veliki događaj isplaniran je do najmanjeg detalja

Vip priča
Autor:
Otkriveni detalji 3. porođaja Kejt Midlton: Ništa nije prepušteno slučaju!
Foto: AP / Chris Jackson

Kejt Midlton bi trećeg kraljevskog naslednika ili naslednicu svom suprugu princu Vilijamu, prema lekarskim prognozama, trebalo da donese na svet 23. aprila, kada je zakazan njen dolazak u privatno porodilište Sent Meri u Londonu.

U istoj bolnici vojvotkinja je na svet 2013. donela i sina Džordža i dve godine kasnije ćerkicu Šarlot.

Princeza Šarlot već ima omiljeni hobi: Ljubav prema njemu nasledila od bake Dajane! (FOTO)

foto: Profimedia

Sigurnosni kriterijumi, luksuzni apartman i brižno osoblje ono su što karakteriše ovu ustanovu. Troškovi noćenja u bolnici mogu se popeti do vrtoglavih 9.650 funti.

"Ovo je operacija visoke sigurnosti. Kraljevsko obezbeđenje redovno od sredine marta obilazi predviđenu sobu u kojoj će odsesti Kejt Midlton i na odlasku zaštitnom trakom obeleže vrata kako bi svi znali da je pristup unutra strogo zabranjen. Proverava se čak i ventilacija, hodnici i prostori iznad i ispod sobe", otkrio je izvor blizak britanskom kraljevstvu za strane medije.

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

foto: Profimedia

Isti izvor napominje i da je ceo protokol vojvotkinjinog odlaska u bolnicu isplaniran do najsitnijeg detalja.

"Sve je još davno isplanirano. Kejt ima takozvani "beba tim" koji uključuje i njenu majku Kerol Midlton. Svi moraju da budu dobro upoznati s planom, a isto tako postoji i plan B ukoliko nešto krene po zlu. Naravno, svi se više oslanjaju na prvobitni plan. Cela jedna nova grupa ljudi bavi se trudnoćom i dolaskom trećeg deteta, a to uključuje odnose s medijima, ali i sigurnost majke i bebe", objasnio je neimenovani izvor.

Odluka o 3. detetu Kejt i Vilijama iznenadila sve: Ova beba neće imati kraljevski tretman!

foto: AP / Alastair Grant

Bolnica je od Kensingtonske palate gde živi kraljevski par udaljena svega kilometar i po, zato ne bi trebalo da bude nikakve panike ako trudovi krenu i ranije od predviđenog.

Nakon što 36-godišnja vojvotkinja na svet donese svoje treće dete, za koje se do tada neće znati pol, kratko će se odmoriti u svom luksuznom apartmanu gde će joj na raspolaganju svakog trenutka biti i lična medicinska sestra i lekar. Odlazak kući s bebom očekuje se samo dan nakon porođaja ukoliko se Kejt bude osećala dobro.

Kako Kejt Midlton odgaja svoju decu: 8 saveta koji će koristiti svim roditeljima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs