Sasvim obični mališani

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

Dok vojvoda i vojvotkinja od Kembridža iščekuju rođenje svog trećeg deteta, otkrivamo kako izgleda detinjstvo njihovom sinu Džordžu i ćerkici Šarlot

Vip priča
Autor:
Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!
Foto: Reuters / Pool

Odrastanje prinčeva i princeza obično zamišljamo kao nešto što ni nalik detinjstvu običnih smrtnika. Svila, zlatne kašike i egzotična putovanja nešto su u čemu pripadnici plemićkih porodica svakako uživaju, ali deca Kejt Midlton i princa Vilijama većinu vremena provode kao bilo koji njihov vršnjak, piše Glossy.

Jedna dadilja za sve

Dok pojedine svetske zvezde angažuju više dadilja (Bijonsino troje dece ima šest!), u porodici vojvode i vojvotkinje od Kembridža radi samo jedna. Štaviše, hranjenjem, kupanjem i igrom sa Džordžom i Šarlot uglavnom se bave njihovi mama i tata.

24 sata brinu o naslednicima krune: 10 strogih pravila kraljevskih dadilja!

foto: Profimedia

Novac ne služi za razbacivanje

Strani mediji svojevremeno su javili da maleni princ i princeza ponekad nose odeću iz detinjstva svojih roditelja i strica Harija. Uz to, kada kupuje odeću za svoje mališane, Kejt bira nešto jeftiniju odeću umesto skupocenih modnih komada.

Bez bahatosti

Kejt Midlton, tvrde britanski mediji, veoma je važno da njena deca poštuju svačiji rad. Zbog toga njena deca moraju da pokupe igračke nakon igre, a ne da to prepuste kućnim pomoćnicama.

Zašto princ Džordž uvek nosi šorts, bez obzira na vreme: Jedan jedini razlog! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

U javnosti odmereno, kod kuće opušteno

Budući da u javnosti moraju da poštuju određeni protokol, a još uvek su premali da bi se stalno povinovali nekim pravilima, Džordž i Šarlot kod kuće imaju priliku da budu potpuno opušteni i ponekad naprave nered.

"Još nisu slomili nijednu kost, ali pokušavaju. Džordž voli da trči po kući, obara stvari i skače. Molim vas, recite mi da će nakon nekog vremena biti lakše", našalio se jednom prilikom tata Vilijam.

Elektronske naprave su za odrasle

Deca slavnog para mnogo vremena provode napolju, gde se igraju u barama, preskaču konopac, igraju se loptom i voze bicikle. Princ Vilijam i njegova supruga smatraju da su video-igre prikladnije za nešto stariju decu, pa Džordž i Šarlot ne koriste tablete i slične uređaje.

Omiljena igračka princa Džordža: U ovome uživa budući britanski kralj!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs