Prizemni roditelji

Odluka o 3. detetu Kejt i Vilijama iznenadila sve: Ova beba neće imati kraljevski tretman!

Beba koju s veseljem iščekuje Velika Britanija u redu za nasleđivanje krune preteći će i strica Harija, ali od roditelja neće dobiti poseban tretman, kažu izvori

Vip priča
20:20h Autor:
Odluka o 3. detetu Kejt i Vilijama iznenadila sve: Ova beba neće imati kraljevski tretman!
Foto: Reuters / Hannah Mckay

Britanska kraljevska porodica je spremna za venčanje princa Harija i Megan Markl, ali i za dolazak nove bebice, koja bi zbog svadbene svečanosti i nove politike svojih roditelja mogla da padne u drugi plan.

Princ Vilijam nedavno je priznao da će treće dete biti veliki izazov, pogotovo kad su njegov san i psiha u pitanju, a izvori u novim vestima o kraljevskoj porodici otkrivaju da Kejt i Vilijam ne nameravaju da prave pompu oko prinove, kao što su radili s prethodnom decom.

foto: Profimedia

Kejt i Vilijam na raspolaganju imaju dadilju princeze Šarlot i princa Džordža, Mariju Boralo i brojnu poslugu iz palate, pa za treće dete ne nameravaju da unajme još jednu dadilju, piše Us Weekly.

24 sata brinu o naslednicima krune: 10 strogih pravila kraljevskih dadilja!

foto: Profimedia

Džordž ide u školu, a Šarlot u vrtić, pa njihovi roditelji smatraju da je jedna dadilja i više nego dovoljna za troje dece, otkriva izvor.

Princ i vojvotkinja navodno se nisu previše istrošili ni kad su odeća i igračke u pitanju. Kao mnoga najmlađa deca u porodici, i novi dečak ili devojčica naslediće garderobicu i igračke od starijeg brata i sestre.

Kako Kejt Midlton odgaja svoju decu: 8 saveta koji će koristiti svim roditeljima! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt i Vilijam osećaju se kao već uigrani tim kad su mališani u pitanju, pa nameravaju da ponove sve što su do sada radili, bez bespotrebnih troškova, tvrde izvori.

Gde će se Kejt poroditi?

Čim je saznala da je trudna, Kejt je rezervisala isti luksuzni apartman u krilu Lindo bolnice Sent Meri u kojem je rodila i Džordža i Šarlot, a njen pouzdani ginekolog Alan Farting zbog rođenja treće bebice ovog para odložio je odlazak u penziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs