Sasvim obična

Kako Kejt Midlton odgaja svoju decu: 8 saveta koji će koristiti svim roditeljima! (FOTO)

Sa dvoje dece i trećim na putu uspešno se bori sa svim kraljevskim i porodičnim obavezama, pa Kejt zaista možemo smatrati superženom i supermamom

Porodica
12:29h Autor:
Kako Kejt Midlton odgaja svoju decu: 8 saveta koji će koristiti svim roditeljima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svako ko misli da kraljevski život nema baš nikakve veze s našim "običnim" životima, još nije dobro upoznao Kejt Midlton. Ona je u svakom pogledu nastavila ono što je princeza Dajana započela - da ignoriše kraljevsku tradiciju i brine o deci na način koji nam je svima poznat. Svojim delima i svojom brigom, bez bezbroj dadilja i velike pomoći sa strane. I baš zato što se kao majka dvoje dece, s trećim na putu, uspešno bori sa svim kraljevskim i porodičnim obavezama, Kejt zaista možemo smatrati superženom i supermamom. A kad nekoga zovemo takvim superlativima, onda nije zgoreg videti kakve smo roditeljske lekcije već imali priliku da naučimo od nje.

Ovako je Kejt živela pre udaje: Služila kafu, pomagala nesrećnima, imala dve velike ljubavi! (FOTO)

foto: AP / Andrew Matthews

1. Decu odgajaju sami Iako imaju prilike i novca, Kejt i Vilijam samo u retkim trenucima koriste usluge dadilje jer insistiraju da sve u vezi sa decom rade sami. Iako Kejt trenutno nije puno angažovana oko kraljevskih obaveza, kad je bila, trudila se da se maksimalno posveti deci i da što više vremena provodi s njima.

Sve što niste znali o princu Džordžu: Mališan koji oduševljava svet! (FOTO)

foto: Profimedia

2. Maksimalno štiti njihovu privatnost Uprkos ogromnom interesu javnosti koji vlada za njihovom decom, Kejt dozvoljava da se slikaju prilikom službenih ceremonija, a u svim drugim situacijama fotografi su zabranjeni. Setimo se samo scene pre rođenja Šarlot, kad su Kejt i Vilijam otvoreno zapretili fotografima rekavši im: "Dajte nam prostora, inače...". Zato gotovo sve njihove fotografije, čak i službene portrete, ne slika niko drugo nego Kejt. I ona, u dogovoru s Vilijamom, odlučuje koja će se i kada objaviti.

Princ Vilijam i Kejt Midlton nikada neće živeti u Bakingemskoj palati: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)

3. Kejt zna da ceni i vreme bez dece Kad nije na službenoj dužnosti ni s decom, vreme provodi sa suprugom jer zna koliko je to vreme važno za brak. Bez obzira na to da li se radi o večeri u restoranu ili košarkaškoj utakmici pred milion ljudi, njih dvoje redovno odvajaju vreme za sebe. 4. Uživaju u zajedničkim hobijima

Kad god im se pruži prilika Kejt i Vilijam vode decu tamo gde mogu da uživaju onako kako vole njih dvoje odraslih. Zato je Džordž prvi put stao na skije s dve godine, a ko zna, možda Šarlot s mamom uskoro zaigra hokej.

Klinci koji će jednog dana vladati svetom: Ovo su naslednici slavnih monarhija! (FOTO)

foto: Profimedia

5. Povukla je crtu Dok se obične mame "bore" s bakama i dedama, Kejt se bori s viševekovnom kraljevskom tradicijom, ali je svima jasno dala do znanja da su joj njena deca i običan život uvek na prvom mestu. I pred kraljicom bakom i pred pravilima. Zato ju je Vilijam sam vozio iz bolnice kad se porodila, božićne večeri provode kod njenih, a ne s kraljicom, a za svoj gušt je organizovala i darivanje deteta. 6. Majčinske savete traži od svoje mame Šta god je muči, Kejt će se uvek obratiti prvo svojoj mami, Kerol Midlton, koja i uživa najveće poverenje kraljevskog para. Barem dela koji se tiče tipičnih ljudskih uspona i padova iz svakodnevnog života.

Jeftina haljina i već nošeni kaput: Skromna Kejt Midlton u šik trudničkom izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

7. Sa svakim detetom provodi dosta vremena jedan na jedan Na taj način se bavi dosta oboma te ih razdvaja, pogotovo kad joj već pomalo krenu na živce. Kako to već biva među braćom i sestrama.

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

foto: Profimedia

8. Ne boji se da ih disciplinuje

Čak ni u javnosti, a to smo već imali prilike da vidimo, Kejt dobro zna da roditelj ne treba uvek da bude dobar i zabavan, a deca od malena moraju da znaju kako da se ponašaju. Kod Kejt tu nema izuzetka.

Kejt izgubila živce na sestrinom venčanju: Grdila sina, suze malenog Džordža obišle svet! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs