Bezbednost dece im na prvom mestu

Kejt i Vilijam uplašeni: Paparaci maltretiraju malenog Džordža!

Par je saopštio da je prinuđen na ozbiljnije mere zaštite kada su u pitanju princ Džordž i princeza Šarlot, jer su u poslednje vreme sve učestaliji incidenti sa paparacima koji maltretiraju dvogodišnjeg dečaka
Celebrities
17:26h Autor:
Kejt i Vilijam uplašeni: Paparaci maltretiraju malenog Džordža!
Foto: Reuters/Pool

Kejt Midlton i princ Vilijam izjavili su danas da se plaše za bezbednost svoje dece, nakon što otkriven fotograf koji je iz gepeka automobila fotografisao princa Džoržda na igralištu.

Par je saopštio da je prinuđen na ozbiljnije mere zaštite kada su u pitanju princ Džordž i princeza Šarlot, jer su u poslednje vreme sve učestaliji incidenti sa paparacima koji maltretiraju dvogodišnjeg dečaka, prenosi britanski Standard.

Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom poslednjeg nemilog događaja, jedan fotograf otkriven je u gepeku automobila dok je prekriven čaršavom pokušavao da uslika Džordža na igralištu. Zbog svega toga, Kejt i Vilijam su uplašeni zbog perfidnosti papraca koji ne prezaju ni od čega kako bi se domogli ekskluzivnih fotografija.

Iz Bakingemske palate su saopštili da su u poslednjih nekoliko nedelja fotografi u više navrata uslikali vojvotkinju od Kembridža dok se igrala sa sinom u parku, pratili su u stopu Džordža i njegovu dadilju po Londonu, fotografisali su decu gostiju kraljevskog para, koristili su decu kako bi namamili malenog princa van igrališta i krili se po komšijskim imanjima u Norfolku gde mlada kraljevska porodica trenutno živi.

Pozadina kraljevskog venčanja: Do sada neviđene fotografije Dajane i Čarlsa! (FOTO)

Foto: Fonet
Foto: Fonet

"Sve ovo brine vojvodu i vojvotkinju od Kembridža jer strahuju da neće moći da obezbede detinjstvo princezi Šarlot i princu Džordžu bez konstantnog uznemiravanja i nadzora", navodi se u saopštenju Bakingemske palate.

Takođe, smatra se da je princ Džordž papraco meta broj jedan. Iako su dovoljno srećni da žive na imanju kojem fotografi ne mogu da priđu i da uslikaju decu, oni ne treba da budu osuđeni na odrastanje iza kapija i zidova palate.

"Vojvoda i vojvotkinja žele da se njihovi naslednici slobodno igraju u javnosti sa drugom decom bez straha da će biti fotografisani", dodaje se u sopštenju.

Sukobi u slavnoj porodici: Zaratile kraljica Elizabeta i Kejt Midlton!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kraljevski par je odlučio da uputi ovo pismo javnosti kako bi pokrenuo diskusiju o neovlašćenom fotografisanju dece. Njih dvoje su naglasili da većina svetskih medija, kao i svi britanski, odbijaju da objave paparaco fotografije Džordža i Šarlot, što je za svaku pohvalu i na tome su im zahvalni.

Međutim, poslednji incident sa fotografom u gepeku automobila je, prema njihovom mišljenju, prešlo sve granice zbog čega je ugrožena bezbednost njihove dece.

Vilijam i Kejt će sa zadovoljstvom i nadalje deliti fotografije svoje dece sa javnošću i jedva čekaju da ih, čim još malo odrastu, vode sa sobom u zvanične posete.

Otkriveno kako Džordž zove kraljicu: Slađi nadimak nikada nije imala!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs