Oduševiće vas

Otkriveno kako Džordž zove kraljicu: Slađi nadimak nikada nije imala!

Tokom krštenja princeze Šarlot, na koje su bili pozvani da prisustvuju i obožavaoci kraljevske porodice, mnogi od njih imali su bliži uvid u to kakvi su odnosi među pripadnicima najmoćnije monarhije
Celebrities
00:42h Autor:
Otkriveno kako Džordž zove kraljicu: Slađi nadimak nikada nije imala!
Foto: Reuters/Pool

Dok svi podanici britansku kraljicu Elizabetu oslovljavaju sa "Vaše visočanstvo", maleni princ Džordž ima tu privilegiju da je zove potpuno drugačije.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Naime, tokom krštenja princeze Šarlot, na koje su bili pozvani da prisustvuju i obožavaoci kraljevske porodice, mnogi od njih imali su bliži uvid u to kakvi su odnosi među pripadnicima najmoćnije monarhije, piše britanski Mirror.

Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)

Poštovaoci koji su bili najbliži kraljevskoj porodici ispred crkve Svete Marije Magdalene na kraljičinom imanju u Sandringamu, posle krštenja su čuli kako princ Vilijam uverava zabrinutog Džordža da će i ostatak njihovih najbližih da im se uskoro pridruži.

"Doći će i svi oni", rekao mu je Vilijam, dok je Džordž pogledom tražio Midltonove i Vindzore.

U tom trenutku, Vilijam je spomenuo i "nanu", aludirajući na kraljicu Elizabetu. Iako je ona Džordžu prabaka, maleni dečak je, čini se, njoj nadenuo sasvim odgovarajuću "titulu", koja je oduševila sve prisutne.

Što se tiče Kejtine majke, Kerol Midlton, nju princ oslovljava sa "baka". Inače, u jednom intervjuu princ Hari je otkrio da kraljicu Elizabetu Vilijam i on isto tako zovu.

"Za nas, ona je samo baka", izjavio je Hari.

Brane mi da viđam unuka: Princ Čarls otkrio na koga je besan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs