Saznajte više

Princ Hari se plaši za Megan: Histerija koja vlada oko njegove supruge izmiče kontroli! (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa malo će se povući u svoje kraljevske odaje jer se princu Hariju ne sviđa što oko njegove supruge vlada takva histerija.

Vip priča 04.08.2018. - 12:04h Autor: gloria.hr
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Još otkako je iz Kensingtonske palate potvrđeno da su glumica Megan Markl i princ Hari par zanimanje za 35-godišnjakinju ne jenjava. O njihovom venčanju u maju ove godine pisalo se nedeljama, svaki njen korak se pomno prati, a sve što obuče u rekordnom roku se rasproda. Isto tako, veliko je zanimanje medija i za njenu porodicu - koja joj je do sada priredila samo probleme. Dok njena mama Dorija Regland, s kojom je Megan zapravo jedino u dobrom odnosu, ćuti o svojoj kraljevskoj ćerki, njen otac Tomas Markl i polusestra Samanta željni su medijske pažnje pa svako malo izlaze u javnost s izjavama koje članove britanske kraljevske porodice samo ljute, a Megan stresiraju.

 

Upravo zbog toga, princ Hari želi da budu što dalje od medijske pažnje kada se ne bave kraljevskim dužnostima pa su letnji odmor odlučili da provedu u Kotsvoldsu, idiličnom mestu koje brojni poznati često biraju za beg u anonimnost. Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa će tamo biti sve do septembra, uz nekoliko privatnih obaveza kao što je venčanje ovog vikenda, poseta kraljici Elizabeti II i princu Filipu ali i njeno putovanje u Los Anđeles kako bi posetila majku.

 

Ovako će Megan Markl proslaviti 37. rođendan: Zaseniće najsrećniji dan u životu druge žene?

foto: Profimedia

Mestašce u kojem je smeštena njihova kuća za odmor biće idealno za beg od visokih londonskih temperatura, ali i za mali odmor od stalnog praćenja javnosti.

 

- Provode mnogo vremena tamo, više nego što su ljudi toga svesni. Mnogo češće su tamo nego u Londonu i uživaju na samom početku svog bračnog života - otkrio je prijatelj para koji je u Kotsvoldsu unajmio kuću u šumi koju čuvaju stražari i koja je opremljena videonadzorom. Veliko zanimanje za njihov život posebno smeta princu Hariju koji je odmah na početku veze tražio da paparaci prestanu da ganjaju Megan Markl. Čini se kako je 33-godišnji princ odlučan u nameri da zaštiti svoju suprugu od preterane izloženosti u medijima i želi da se histerija oko nje smanji i da Megan zaboravi na sve incidente koje joj je otac do sada priuštio.

 

- Hari je izgradio zid oko sebe i Megan. Oboje su jako uzrujani zbog ponašanja njenog oca Tomasa Markla i njene polusestre Samante. Oba princa - Hari i Vilijam - jako cene privatnost i trude se da drže fotografe i medije na dobroj udaljenosti još od tragične smrti njihove majke, princeze Dajane. Žele da zaštite svoje supruge i porodicu i učine sve da se ne ponove osamdesete i devedesete godine kada je princeza Dajana bila proganjana od paparaca.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs