pogledajte

Džoan Kolins bez trunke šminke: Najpoznatija diva na svetu pokazala kako izgleda u devetoj deceniji života! (FOTO)

Iako je zagazila u devetu deceniju svog života, holivudsku divu Džoan Kolins nikada nismo imali prilike da vidimo bez besprekornog (i drastičnog!) make-upa na licu. Ipak, glumica koja je planetarnu slavu stekla ulogom zloće u "Dinastiji", dopustila nam je da prvi put vidimo njeno lice – onako kakvo jeste. Priznajemo, prilično smo šokirani.

Star look
Autor:
Džoan Kolins bez trunke šminke: Najpoznatija diva na svetu pokazala kako izgleda u devetoj deceniji života! (FOTO)
Džoan Kolins, Foto: Profimedia

Iako niko ne može da opovrgne kako je Džoan Kolins jedna od onih žena koja zna kako da nosi svoje godine i da stari dostojanstveno, 85 – godišnja holivudska diva ne izlazi nikada i nigde bez besprekorno nanesene šminke.

I to poprilično upadljive. Crveni ruž, veštačke trepavice, tuš za oči i nekoliko slojeva pudera su njen zaštitni znak otkako je postala planetarno poznata.

Upravo je zbog njene neumoljive potrebe da i nakon gotovo 70 godina karijere uvek izgleda doterano, (kako i priliči holivudskoj divi) mnoge iznenadila svojim poslednjim podvigom.

A post shared by Gerry (@gerry_film) on

Naime, Džoan je za potrebe snimanja filma "Gerry" s lica skinula slojeve teške šminke i ogolila ga svetu.

Budući da joj je u filmu pripala uloga usamljene starice, na setu je nosila periku sa sedim vlasima, a javnost je po prvi put u istoriji ugledalo njeno lice koje na fotografijama izgleda potpuno neprepoznatljivo. Tim više što su vizažisti konturisanjem dodatno istakli njene bore i podočnjake.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs