Kraljevske dužnosti i pravila

Ovako će Megan Markl proslaviti 37. rođendan: Zaseniće najsrećniji dan u životu druge žene?

Pošto prati muža na svim važnijim događajima, očekuje se da će bivša glumica ipak prisustvovati venčanju, i to na svoj rođendan

Šuška se
Autor:
Ovako će Megan Markl proslaviti 37. rođendan: Zaseniće najsrećniji dan u životu druge žene?
Foto: Profimedia

Novopečena vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, u subotu 4. avgusta proslaviće 37. rođendan, prvi koji će obeležiti kao član kraljevske porodice.

Kao i što se tiče većine drugih stvari, Megan će i proslavu morati da prilagodi pravilima - rođendan treba slaviti intimno, kao i svi drugi članovi britanske kraljevske porodice, izuzev kraljice Elizabete, za čiji se rođendan svake godine organizuje parada.

Ako je verovati pisanju američkog magazina Hello, Megan će proslaviti svoj rođendan na venčanju Čarlija van Strobenzea, jednog od najbližih prijatelja princa Harija, koji će se baš tog dana oženiti verenicom Dejzi Jenks.

Hari i Čarli druže se od detinjstva, pa su Čarli i Dejzi bili gosti na kraljevskom venčanju godine, a sada će kraljevski par njih počastiti svojim prisustvom na njihovom najvažnijem danu.

Megan Markl mora da se pridržava kraljičinog suludog pravila: Zbog ovoga je ludela i princeza Dajana! (FOTO)

foto: Reuters / Clodagh Kilcoyne

Prisustvo princa Harija na ovom venčanju potvrdio je kraljevski fotograf Tim Ruk, ali o dolasku vojvotkinje Megan još uvek nije bilo zvaničnog izjašnjenja.

Ipak, pošto prati muža na svim važnijim događajima, očekuje se da će bivša glumica ipak prisustvovati.

Pošto nas je u proteklom periodu navikla na sjajne odevne kombinacije i činjenicu da gde god da se pojavi ukrade svu pažnju, možemo slobodno da očekujemo da će i ovoga puta privući sve poglede i zaseniti sve ostale dame, uključujući i mladu.

Melanija na venčanju kod prijatelja milionera: Mlada se pokajala što je pozvala! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovo je drugi rođendan po redu koji će Megan proslaviti u društvu princa Harija - prošle godine u ovo vreme bili su na odmoru u Africi, kada ju je navodno princ i zaprosio.

Inače, datum kada je Megan rođena kraljici veoma je važan i kraljici Elizabeti iz još jednog razloga - njena majka Elizabet Bouz Lajon takođe je rođena 4. avgusta. Ona je odigrala ključnu ulogu u pripremi Elizabete II za novu kraljicu Velike Britanije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs