još jedno!

Megan Markl mora da se pridržava kraljičinog suludog pravila: Zbog ovoga je ludela i princeza Dajana! (FOTO)

Biti član kraljevske porodice možda zvuči idilično, ali puno je tu protokola i pravila ponašanja kojih je potrebno pridržavati se

Vip priča
09:19h Autor:
Kraljica Elizabeta II i Megan Markl, Foto: Profimedia

Život Megan Markl preokrenuo se za 180 stepeni - od slobodnog, holivudskog života koji je nekad živela, kada je još uvek mogla da kaže šta god da joj padne na pamet, radi šta želi i kreće se kada i kuda god poželi, do života na kraljevskom dvoru uz svog princa, na kojem vladaju nešto drugačija pravila, a poslednje u nizu koje je izašlo u javnost možda je najbesmislenije od svih.

 

Iako titula vojvotkinje od Saseksa, koju je Megan Markl udelila kraljica Elizabeta II, otvara brojna vrata i podrazumeva život u luksuznoj palati, ona nosi i određene dužnosti i pravila koja se moraju poštovati. Priručnik s pravilima ponašanja kojih se mora pridržavati kraljevska porodica poprilično je težak, barem ako je suditi prema svim suludim kraljičinim pravilima koja smo do sada čuli.

 

Otac Megan Markl ponovo napada: Ona bi bila niko i ništa bez mene! (FOTO)

foto: AP / John Stillwell

Na primer, Kejt Midlton, koja obožava espadrile, ne sme da se u njima pojavi ispred kraljice jer ih ona ne podnosi, na kraljevskom dvoru zabranjeno je jesti beli luk, a kraljica je Megan Markl čak uspela da natera da obuče hulahupke na dan njenog prvog pojavljivanja u javnosti kao supruge princa Harija i članice kraljevske porodice.

 

Ali taman kada smo mislili da smo čuli sva besmislena pravila, prevarili smo se. Prema rečima ser Vilijama Heseltinea, bivšeg privatnog sekretara kraljice Elizabete II, Megan se od sada mora pridržavati kraljičinog rasporeda odlaska na spavanje. Da, zaista postoji raspored po kojem članovi kraljevske porodice odlaze na spavanje.

 

Megan Markl i princ Hari šokirali javnost: Strasni poljubac ispred kamera! (FOTO)

foto: Profimedia

U kraljičinoj prisutnosti niko ne sme da ode na spavanje pre nje. Kraljičin bivši sekretar takođe je otkrio da je ovo pravilo bilo prava noćna mora za pokojnu princezu Dajanu.

 

"Za Dajanu su duge kraljevske večeri bile agonija. Bio je običaj da se sat ili dva sedi u sobi za druženje i vodi konverzacija i niko nije imao prava da ode na spavanje pre nego što to učini kraljica. Dajanu je to dovodilo do tolikog ludila da bi se izvinila i povukla u svoju sobu, što se smatralo neprikladnim", izjavio je ser Vilijam Heseltine.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs