pogledajte

Megan Markl i princ Hari šokirali javnost: Strasni poljubac ispred kamera! (FOTO)

Megan Markl se pojavila danas na polo meču u Vindzoru gde je došla da podrži svog supruga princa Harija. Iako Vojkotkinja od Saseksa nije jahala konja i udarala palicom, ipak je imala važnu ulogu u takmičenju: ona je bila zadužena da preda pehar pobedničkom timu, koji je uključivao, na svu sreću i njenog supruga.

Vip priča
22:59h Autor:
Megan Markl i princ Hari šokirali javnost: Strasni poljubac ispred kamera! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Posle meča, Megan se upoznala sa šampionima i predala trofej kapetanu, polo zvezdi i Harijevom dugogodišnjem prijatelju, Naćo Figuerasu. Onda se okrenula i brzo poljubila svom muža, zagrlila ga obema rukama.

Sigurni smo da nije mogla da odoli!

Princ Hari strogo zabranio: Jednu stvar ne dozvoljava Megan na kraljevskoj turneji! (FOTO)

foto: Profimedia

Kada su ona i Hari odlazili sa terena, pomazila ga je po leđima i onda su se uhvatili za ruke.

Megan Markl svojim izgledom oborila s nogu sve prisutne: Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari na krštenju princa Luisa! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako Hari i Megan ne bi smeli da pokazuju osećanja na javnim događajima, obično ne idu dalje od toga da se drže za ruke ili ona njega pod ruku. Jedini put kada su se poljubili u javnosti bilo je na dan njihovog venčanja na stepenicama Sen Džordž crkve.

Modni test: Otkrijte da li vaš stil više podseća na Kejt Midlton ili Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Njihovo današnje ponašanje je ipak objašnjivo. Par ima obavezu da ne pokazuje svoja osećanja na javnim događajima koji se tiču kraljevske porodice pa su malo sebi dali oduška, s obzirom da je polo meč nešto što se ne smatra njihovim "poslom".

Mediji otkrili istinu: Da li je otac Megan Markl izmislio operaciju da ne bi došao na ćerkino venčanje?!

foto: Profimedia

Samim tim, nije čudno da su se malo opustili. Ipak, sigurni smo da nije lako suzdržati se, posebno njima koji su ludi jedno za drugim.

Megan Markl je danas oduševila i svojim stalingom.Vojvotkinja od Saseksa je dokazala da je i haljina od džinsa koju je danas ponela - kraljevska.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs