pogledajte

Modni test: Otkrijte da li vaš stil više podseća na Kejt Midlton ili Megan Markl! (FOTO)


Dve vojvotkinje i dve žene od stila, ali onog nastalog po diktatu kraljevskih protokola. Ipak, i Kejt i Megan koje se drže strogih modnih pravila u svaku kombinaciju uspevaju da unesu dozu sopstvenog ukusa i to vrlo prepoznatljivog.

Moda
10:43h Autor:
Modni test: Otkrijte da li vaš stil više podseća na Kejt Midlton ili Megan Markl! (FOTO)
Kejt Midlton i Megan Markl, Foto: Profimedia

Tokom ove godine, ako smo u nešto sigurni, to je da apsolutno svi komentarišu stil idve trenutno najinteresantije poznate dame: Kejt Midlton i Megan Markl.

Dok jedni podržavaju romantične i tradicionalne kombinacije vojvotkinje od Kembrdža, drugima je zanimljivo kako nova vojvotkinja od Saseksa kombinuje moderne komade na prefinjen i pomalo seksi način.

Porodica Megan Markl opet šokira svet: Buduća snajka uhapšena pred vojvotkinjin dolazak u Ameriku! (FOTO)

foto: Profimedia

Moramo da se složimo da su obe dame apsolutni pravi predstavnici kraljevske porodice, ali rešili smo da napravimo mali kviz i saznamo da li više pripadamo taboru Kejt ili Megan, te koji stil nam više leži.

Duboke pantalone ili lepršava haljina?

foto: Profimedia

Da li ćete za dnevne događaje radije iz svog ormana izvući lepršavu haljinu prijatnog materijala koja će vam prekiti i neki kilogram viška i omogućiti da se prijatno osećate tokom čitavog dana (poput Kejt?), ili ćete ipak obući one pantalone s dubokim strukom i iskobinovati uz košulju koja će naglasiti vaše najbolje atribute i svojim savršenim modernim stajlingom poručiti svetu " I'm f...... fabulous!", poput Megan?

Farmerice: jednostavnog kroja ili blago pocepane?

foto: Profimedia

Krenuli ste na posao, predavanje, u šetnju sa dečkom ili ležerno piće sa drugaricom. Već ste odlučile da ćete nositi farmerice, ali koji ćete radije izabrati: farmerice jednostavnog kroja bez bilo kakvih detalja ili ćete se okrenuti trendovima i bez razmišljanja izabrati blago pocepane ili sa resama? Prvi stil odabrala bi Kejt, dok nešto moderniji bira Megan.

Rukavi ili bez?

foto: Profimedia

Verujemo da ste pristalica i jedne i druge varijante, ali čemu dajete malu prednost? Na primer, vojvotkinja od Kembridža za teniski meč na Vimbldonu pojavila se u divnoj žutoj haljini sa kratkim rukavima koja je u isti mah romantična, ali i ležerna i retko kada ćemo lepu Kejt videti u garderobi koja skroz otkriva ruke. Za razliku od nje Megan spaja eleganciju i seksepil pa će radije odabrati haljine koje otkrivaju njena lepo razvijene ruke i blago otkrivaju dekolte.

Male torbe ili velike praktične?

foto: Profimedia

Očigledno je da Kejt obožava klač torbice i gotovo da je nikada nismo videli sa velikom torbom u kojoj staje nešto više od telefona i ruža (razumljivo jer su ogromne tobre zabranjene u kraljevskom protokolu oblačenja), ali Megan radije bira elegantne tašne srednje veličine koje su pravo oličenje biznis izgleda.

Razbarušena ili sređena punđa?

foto: Profimedia

Dok se divimo kako neobavezne punđe lepe Megan izgledaju tako savršeno, kul i opušteno, ne možemo, a da se takođe ne oduševimo onim savršenim koje nosi Kejt Midlton. I teško nam je da odlučimo koje su nam lepše i zanosnije. Možda vi imate favorita?

Strukiran kaput ili onaj klasični?

foto: Profimedia

Nema sumnje da obe lepotice iz kraljevske porodice obožavaju kapute, ali se i tu razlikuju njihovi ukusi. Kejt će uvek radije odabrati klasiku i igrati na sigurno, dok smo Megan imali priliku da vidimo u najmodernijim modelima kaputa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs