pogledajte

Megan Markl svojim izgledom oborila s nogu sve prisutne: Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari na krštenju princa Luisa! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa se odlučila za jednobojnu kombinaciju i to kaki boje

Vip priča
20:45h Autor:
Megan Markl svojim izgledom oborila s nogu sve prisutne: Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari na krštenju princa Luisa! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Kraljevska porodica je danas proslavila krštenje najmlađeg člana, princa Luisa na privatnoj ceremoniji u kapeli Sen Džejms u Londonu. Dok se Kejt Midlton ponovo odlučila za kreaciju modne kuće Aleksandar Mekivin,Megan Markl je oduševila sve pristutne još jednom kombinacijom u boji. U pitanju je veoma moderna kaki boja, a haljinu koja je savršeno pristajala Vojvotkinji od Saseksa, potpisao je čuveni američki modni dizajner,Ralf Loren.

Ovo je već drugi put u ovoj nedelji da se lepa Megan odlučila za konkretnu boju, ako se ne sećate njene prethodne kombinacije, pogledajte ovde.

Par je ušetao u crkvu prateći Kejt i princa Vilijama i njihiovo troje dece: princa Džordža,princezu Šarlot i princa Luisa.

Sestra Megan Markl ulazi u rijaliti šou: Želi da uništi vojvotkinju od Saseksa! (FOTO)

foto: Profimedia

Megan se ponovo odlučila za haljinu sa čamac otvorom, koji je takođe imala i na dan svog venčanja, a sada je već postao i njen stilski pečat. Uz bluzu i suknju koja je perfektno pratila njeno telo, Megan Markl se odlučila za cipele u istoj boji od prevrnute kože brenda Manolo Blanik. Detalji poput šešira, tašne i tankog kaiša su učinile ovu kombinaciju - stilski savršenom.

Od njene udaje za princa Harija u maju mesecu, sve oči su uprte u nju i razvijanje njenog ličnog stila i nove uloge koju je dobila. U prvih nekoliko pojavljivanja nakon venčanja, Megan se u javnosti pojavljivala u kombinacijama koje su bile neutralnih boja, dok sada oseća veču slobodu da se malo poigra sa svojim novim stilom ali i jarkim bojama, koje joj, složićete se, stoje prelepo.

Prvo opušteno izdanje Megan Markl od udaje: Letnji stil za desetku! (FOTO)

foto: Profimedia

Princ Hari je najmlađem članu svoje porodice poklonio prvo izdanje knjige "Vini Pu" iz 1926. godine, za koju je izdvojio neverovatnih 9.000 evra. Knjiga će se nalaziti u biblioteci koju on specijalno pravi za svoje nećake ali i svoje potomke.

"Njegova najdraža uspomena iz detinjstva je kada mu je majka čitala pre spavanja. Dajana je obožavala sve klasike i zato je Hari došao na ideju da klincima napravi privatnu biblioteku. Time želi da oživi sećanje na njihovu baku koju nažalost, nisu imali prilike da upoznaju. ", rekao je izvor blizak paru. "Ne prođe dan da je se ne setim', izjavio je Hari u intervjuu pre nekoliko godina i zato mu je bitno da sećanja na nju ne bede.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs