svečanost

Napokon svi na okupu: Kejt Midlton i princ Vilijam krstili svoje treće dete, princa Luisa! (FOTO)

Britanska kraljevska porodica je ponovo u centru medijske pažnje budući da se održalo krštenje trećeg naslednika princa Vilijama i Kejt Midlton. Sakrament je održan u kraljevskoj kapeli u Londonu, a obredu nisu prisustvovali kraljica Elizabeta i njen suprug princ Filip. Bio je ovo prvi put da je javnost videla malenog princa nakon izlaska iz porodilišta pre dva meseca

Vip priča
Autor:
Napokon svi na okupu: Kejt Midlton i princ Vilijam krstili svoje treće dete, princa Luisa! (FOTO)
Kejt Midlton i princ Luis, Foto: Profimedia

Osim fudbala, danas je u Britaniji glavna tema krštenje trećeg deteta vojvode i vojvotkinje od Kembridža. Dvomesečni princ Luis primio je sakrament krštenja i tako i zvanično postao deo Anglikanske crkve.

Krštenje je održano u kraljevskoj kapeli u Sent Džejms Palati, a krstio ga je nadbiskup Kanterburija, Džastin Velbi.

Porodila se pre nepuna tri meseca: Kejt Midlton trudna 4. put?!

foto: Profimedia

Ovaj obred je poseban i zbog toga što je ovo prvi put da smo petočlanu kraljevsku porodicu videli na okupu. VojvotkinjaKejt Midlton, njen suprug princ Vilijam i deca princ Džordž, princeza Šarlot kao i najmlađi Luis koji je zvezda dana, oduševili su javnost.

Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Profimedia

Usnulog princa Luisa majka je na rukama unela u kapelu. Ispred njih su koračali preslatki princeza Šarlot i princ Džordž držeći tatu, princa Vilijama za ruku, a pratili su ih stric Hari i njegova supruga Megan Markl.

Kako je Kejt Midlton tako brzo vratila liniju posle 3. porođaja: Evo u čemu je caka! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim toga, neuobičajen trenutak bio je i kada se pored oltara uz malenog princa Luisa pojavilo čak šest krsnih kumova. U ovoj su se ulozi našli porodični prijatelji Vilijama i Kejt.

foto: Profimedia

Ovaj važan dan nisu propustili ni stric princ Hari i njegova novopečena supruga Megan Markl, kao ni trudna tetka Pipa Midlton koja je prema kraljevskoj kapeli krenula u pratnji oca Majkla Midltona.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs