pročitajte

Doživela nervni slom, borila se protiv zavisnosti i nasilnog verenika: Gde je danas Lindzi Lohan? (FOTO)

Od slatke devojčice postala je problematična zvezda, a onda je pobegla u Dubai da se sakrije od mračne prošlosti

Vip priča
Autor:
Doživela nervni slom, borila se protiv zavisnosti i nasilnog verenika: Gde je danas Lindzi Lohan? (FOTO)
Lindzi Lohan, Foto: Profimedia

Lindzi Lohan je pre nekoliko dana napunila 32 godine. Mnogi je pamte kao preslatku devojčicu koja je glumila u hitovima kao što su "Zamka za roditelje", a onda i kao tin ikonu u "Zlobnim devojkama". Imala je uspešnu filmsku karijeru, ali u jednom je trenutku postala nemirna. Baš kao i svaka tinejdžerka.

Ali, Lindzi je odrastala pod budnim okom fotografa i svetskih medija koji su pratili svaki njen korak. Svako pijanstvo zabeleženo je na stranicama tabloida i to je bilo previše za nju. Kao i za mnoge mlade zvezde koje su umesto normalnog detinjstva imale karijeru.

Više puta je završila na rehabilitaciji, lečila se od alkohola i zavisnosti od droga, imala javne nervne slomove...

Čak i kada se činilo da se sve malo smirilo, punila je tabloide bizarnim pričama, saznalo se da deo vremena provodi u Dubaiju, a onda je počelo da se šuška i da je prešla u islamsku veru.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Verila se sa ruskim bogatašem Egorom Tarabasovim, ali nije sve bilo bajka. Verenik ju je fizički napao dok su bili na odmoru u Grčkoj. Nakon toga potpuno se povukla.

Iako nije potvrdila da je prešla u islamsku veru, u razgovoru za Njujork Tajms Lindzi kaže da se preselila u Dubai jer je htela da pobegne od Holivuda. Jedan od razloga zašto je odabrala Dubai je i činjenica da su tamo zakoni o fotografisanju i kršenju privatnosti osoba jako strogi.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

"Kad te fotografi stalno prate postaneš paranoičan. Dubai je moje sigurno mesto, tu imam tišinu i sigurnost, a to mi je trenutno najvažnije", rekla je Lindzi, koja nije prestala da glumi, ali pomno bira uloge i više se posvetila preduzetništvu.

Prvo je počela da se bavi televizijskom produkcijom, a onda je postala suvlasnica noćnog kluba u Atini. Pre samo nekoliko nedelja postala je vlasnica "beach" bara na grčkom ostrvu Mikonos.

Upravo na plaži Kalo Livadi gde je njen "Lohan Beach House" bar pre nekoliko godina napao ju je tadašnji verenik.

"U tom trenutku odlučila sam da preuzmem kontrolu nad svojim životom. Rekla sam da ću preuzeti tu plažu, biće moja. I uspela sam", kaže Lindzi, čiji je "beach" bar veoma uspešan već u prvih par nedelja od otvoranja, a već planira da otvori i jedan na Rodosu.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

"Ne želim da me iko osuđuje. Moja gluma je dobra, volim da radim, samo ne želim da više budem u centru pažnje. Ne želim da javnost zna išta o mom privatnom životu. Ja sam normalna, draga osoba. Dobra osoba. Nemam loše namere. A moja prošlost mora da ostane u prošlosti i ljudi moraju da se pomire sa time. To mi je najvažnija stvar sada", kaže Lindzi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs