PRINC hARI

Zbog tragedije u porodici godinama bio nesrećan - sve dok se nije pojavila ONA: Životna priča princa Harija! (FOTO)

HarI je nasledio majčino veliko srce pa se tokom celog života bavio raznim humanitarnim akcijama, a mnogi smatraju da je od mame nasledio i slobodan duh, dok je Vilijam, kojeg čeka kruna, oduvek bio smiren i promišljen.

Vip priča
19:14h Autor:
Zbog tragedije u porodici godinama bio nesrećan - sve dok se nije pojavila ONA: Životna priča princa Harija! (FOTO)
Princ Hari, Foto: Profimedia

15. septembra 1984. godine rodio se mali princ od Velsa, na opšte oduševljenje javnosti Velike Britanije koja je budno pratila svaki pokret princa Čarlsa i princeze Dajane.

Nakon krštenja njegovi roditelji obeznanili su da se dečak punim imenom zove Henri Čarls Albert Dejvid, ali da će ga porodica i prijatelji zvati princ Hari pa su ga tako uskoro počeli zvati i novinari.

Još od malih nogu Hari je pokazivao 'nestašnu crtu' pa je za razliku od starijeg brata Vilijama izvodio razne nepodopštine i s veseljem plazio jezik paparacima za vreme dugotrajnih ceremonija koje su dečaku plave krvi bile izuzetno dosadne.

Kraljevska porodica premešta grob princeze Dajane: Ovde će da donosi veću zaradu!

foto: Profimedia

Princeza Dajana htela je da oslobodi sinove tipičnog povlašćenog života na dvoru pa ih je vodila u Mekdonalds i Dizni Vorld, ali i u klinike u kojima su se lečili oboleli od AIDS-a te u prihvatilišta za beskućnike, kako bi dečaci upoznali 'stvaran svet'. Takvo vaspitanje uticalo je na prinčeve koji su se oduvek ponašali poput 'običnih ljudi', za razliku od brojnih drugih članova kraljevske porodice.

Harija i Vilijama, koji su se školovali u najboljim školama Velike Britanije, 1996. godine snažno je pogodila vest o razvodu njihovih roditelja i spoznaja da je njihov otac godinama imao ljubavnicu, a samo godinu nakon toga morali su da se suoče s najvećom životnom tragedijom, smrću majke Dajane.

Lejdi Dajana poginula je nedugo nakon porodičnog odmora u Sen Tropezu gde je na letovanje povela dečake. Nakon odmora, dečaci su se s ocem uputili u Škotsku, a Dajana je s novim partnerom posetila Pariz gde ih je zadesila strašna automobilska nesreća u kojoj su poginuli Dajana, Dodi Fajed i njihov vozač. Princ Hari imao je samo 12 godina kad je ostao bez majke i taj je tragičan događaj zauvek ostavio trag u njegovom srcu.

Nakon Dajanine smrti, Hari je prolazio teške tinejdžerske godine u kojima bi svako malo napravio nešto 'neprimereno', poput navodnog varanja na ispitima u školi.

Kraljevska porodica koja zna samo za skandale: Vanbračna ćerka, namešteni brak i bahaćenje državnim parama! (FOTO)

foto: Profimedia

Baš kao princ Čarls, i princ Hari je nakon školovanja uzeo slobodnu godinu koju je odlučio da provede igrajući polo u Australiji i brinući se za siročad u Južnoj Africi.

Po povratku u Veliku Britaniju upisao je vojnu akademiju 'Royal Military Academy Sandhurst' i tako je počela njegova karijera u vojsci gde je služio 10 godina. Odradio je dve ture u Afganistanu, prvi puta na deset, a drugi put na dvadeset nedelja i dogurao do čina kapetana.

Vojska je snažno uticala na odrastanje princa Harija pa je 2014. mladić svetu predstavio svoj novi projekat pod nazivom 'Invictus Games' - sportske igre za paraolimpijce posvećene muškarcima i ženama povređenim u ratu. Hari je tada izjavio da organizaciju i promociju ovih igara smatra svojim najvažnijim poslom, što je pokazao i u narednim godinama u kojima je uspeo da dobije publicitet zahvaljujući raznim uticajnim osobama iz politike i javnog života. Čak je uspeo da nagovori svoju baku, kraljicu Elizabetu II da za paraolimpijske igre snimi reklamu u kojoj se pojavljuju i Mišel i Barak Obama.

Spisak reči koje kraljevska porodica ne sme da koristi: I to postoji!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poput starijeg brata Vilijama, i Hari je nasledio majčino veliko srce pa se tokom celog života bavio raznim humanitarnim akcijama, a mnogi smatraju da je od mame nasledio i slobodan duh, dok je Vilijam, kojeg čeka kruna, oduvek bio smiren i promišljen.

Nadimak 'zločestog dečka' Hari je zaradio zahvaljujući većim i manjim nestašlucima koje su mnogi pripisivali odrastanju bez majke. Sa 17 godina ulovljen je kako puši marihuanu na parkingu, znao je fizički da napadne paparace koji su ga pokušavali da ga isprovociraju na sve načine, a najveću je grešku napravio kad je za jednu kostimiranu zabavu obukao uniformu s kukastim krstom, za šta se više puta izvinio u javnosti.

Najlegendarnijim ispadom princa Harija smatra se njegov izlet u Las Vegas 2012. godine, kad je snimljen kako potpuno gol igra biljar i uživa u društvu nagih devojaka. Ludi momački izlet nije zabavio njegovu porodicu, ali javnost mu to nije uzela za zlo jer je nedužnim tpartijanjem pokazao da su i članovi kraljevske porodice ipak samo ljudi od krvi i mesa, željni zabave.

Otac Megan Markl osramotio ćerku: Dogovor s paparacima kojeg mu kraljevska porodica nikad neće oprostiti! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

'Nestašnog Harija' još od tinejdžerskih dana žene su saletale, a on nije mogao odoleti lepim plavušama koje su bile divlje baš poput njega. Čelzi Dejvi, razigrana lepotica iz imućne porodice bila je najveća ljubav njegove mladosti, s kojom se više puta mirio i rastajao.

Ipak, njegovo je srce u potpunosti osvojila tek lepa američka glumica Megan Markl za koju je javnost saznala krajem 2016. godine. Hari je u jednom intervjuu priznao da je pratio seriju "Suits" u kojoj je Megan glumila i da je jednom prilikom prijateljima priznao da je upravo ona njegova žena iz snova, ni ne znajući tada da će postati njegova supruga.

Kako je Megan Markl popravila odnos princa Harija i princa Čarlsa: Kraljevska porodica nikad nije bila ovako prisna! (FOTO)

foto: Profimedia

Bajkovitu priču o crnoj ovci kraljevske porodice i glamuroznoj, ali razvedenoj američkoj glumici fanovi Harija i Megan prihvatili su s oduševljenjem, a na veliko čuđenje javnosti, Megan je raširenih ruku prihvatila i njegova porodica, čak i stroga kraljica Elizabeta II.

Par je rekao 'da' 19. maja 2018. godine, na raskošnom venčanju koje je pratio celi svet, a brojne su se žene tada poželele da se nađu na mestu 36-godišnje Megan koja je izgledala predivno u elegantnoj haljini kuće Živanši.

Kako je kraljevska porodica uništila Meganin seksepilan imidž: Ni traga od nekada fatalne glumice! (FOTO)

foto: Profimedia

Kad ju je prvi put ugledao u venčanici, princu Hariju zasuzile su oči, a Velika Britanija napokon je odahnula. Omiljeni princ napokon je pronašao srodnu dušu koja će se s istom strašću baviti humanitarnim radom i pomoći mu da se na hladnom dvoru ne oseća tako usamljeno.

Ležerna izdanja princeze Dajane koja obožavamo: Od damskih bluza i tufni do neočekivanih krojeva i dezena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs