Šta li će mu reći zet?

Otac Megan Markl osramotio ćerku: Dogovor s paparacima kojeg mu kraljevska porodica nikad neće oprostiti! (FOTO, VIDEO)

Fotografije Meganinog oca Tomasa Markla kako na internetu istražuje podatke o venčanju svoje ćerke objavljene su u brojnim dnevnim novinama, časopisima, portalima, ali navodno su snimljene u dogovoru s paparacima

Vip priča
Autor:
Otac Megan Markl osramotio ćerku: Dogovor s paparacima kojeg mu kraljevska porodica nikad neće oprostiti! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Pool

Proteklih dana strani mediji su bili puni fotografija Tomasa Markla, oca Megan Markl, buduće supruge princa Harija.

foto: Profimedia

Naravno, to ne bi trebalo da čudi s obzirom na to da je kraljevsko venčanje ove subote, 19. maja, ali u javnost je sada procurela informacija da spomenute fotografije nisu nastale slučajno, već u dogovoru s paparacima. Kraljevska porodica na ove tvrdnje se ne obazire, a Hari i Megan se na miru spremaju za najvažniji dan u svom životu, dok je otac bivše glumice navodno spreman da se izvini za svoje nepromišljeno delo.

Princ Hari se sveti za majčinu smrt: Šta nikako neće dozvoliti na svom venčanju! (FOTO)

Fotografije Meganinog oca kako na internetu istražuje podatke o venčanju svoje ćerke objavljene su u brojnim dnevnim novinama, časopisima i portalima. Nije poznato da li je Markl išta zaradio od toga, ali fotografije se širom sveta prodaju za 100.000 funti.

Sestra Megan Markl oštro odgovorila na tvrdnje princa Harija: Iznela sve prljave porodične tajne!

foto: Profimedia

Tomas Markl u subotu će, bez obzira na sve, svoju ćerku ipak odvesti do oltara jer iz kraljevske porodice smatraju da je jako važno da u venčanju svoje ćerke učestvuju oba roditelja. Iz Kensingtonske palate odbili su da komentarišu ovaj slučaj, ali sigurno je da se planovi za subotu ne menjaju.

Kraljevska porodica neće ispuniti Megan najveću želju na venčanju: To je nedopustivo! (FOTO)

foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl venčaće se u subotu. Sudbonosno "da" izreći će tačno u podne u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor. Megan će se do crkve dovesti u automobilu s majkom Dorijom, a onda će je otac Tomas ispratiti do oltara. Nekadašnja zvezda serije "The Suits" nema kumu, dok će Hariju venčani kum biti brat Vilijam.

Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs