Napisala knjigu o njoj

Sestra Megan Markl oštro odgovorila na tvrdnje princa Harija: Iznela sve prljave porodične tajne!

Mnogi smatraju da je ovim izjavama Samanta osramotila buduću pritansku princezu

Vip priča
Autor:
Sestra Megan Markl oštro odgovorila na tvrdnje princa Harija: Iznela sve prljave porodične tajne!
Foto: AP / Alastair Grant

Samanta Markl, polusestra po ocu buduće britanske princeze Megan Markl, odlučila je da odgovori na izjavu princa Harija kako je glumica veridbom konačno "dobila porodicu koju nikad nije imala".

Revoltirana Samanta na Tviteru je objavila da je njena sestra i te kako imala i porodicu, i njenu podršku tokom čitavog odrastanja, ali da je za loše odnose sa njima praktično sama kriva.

"Megan zapravo ima veliku porodicu koja je uvek bila sa njom i uz nju. Niko se nije otuđio, već je ona uvek bila "suviše zauzeta". Meganinu porodicu čine sestran, brat, tetke, ujaci, rođaci i drugi članovi, na čelu sa našim ocem, koji se uvek žrtvovao za sve. Kada se tata razveo od Dorije (Meganine majke), učinili smo da ona ima dve kuće", napisala je Samanta, koja je i objavila knjigu o svojoj polusestri, u kojoj je, kako je rekla, predstavila njeno "pravo lice".

Dorija Reglend (61) i Tomas Markl (73) razveli su se još 1987. godine, a Meganina majka još uvek nije upoznala ćerkinog verenika, piše Dejli mejl.

Modni rat Kejt i Megan: Haljina za istu priliku, jedna košta 300, druga 75.000 dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Samanta je otkrila i da njihov otac Tomas želi da odvede Megan do oltara na venčanju, ali i da će, navodno, njen bratanac napraviti haos i upropastiti ceremoniju ukoliko ne bude pozvan.

Javnosti je već poznat loš odnos koji Megan ima sa 17 godina starijom Samantom. Polusestra ju je u knjizi opisala kao plitku osobu željnu društvenog položaja i istakla da je nakon uspeha u Holivudu počela da izbegava svoju porodicu.

Takođe, Samanta je otkrila da je Megan retko kontaktirala sa njom od kako je pre skoro 10 godina obolela od multiple skleroze.

Samanta Markl otkrila je i da je Megan navodno bila žrtva rasizma, i to od strane starije braće, jer je njena majka Dorija, Tomasova druga supruga, crnkinja.

Mnogi smatraju da je ovim izjavama, bile tačne ili ne, Samanta nanela veliku sramotu Megan, ali i britanskoj kraljevskoj porodici, a pomenuti tvitovi su u međuvremenu obrisani sa njenog profila.

Megan Markl dobila sve što je htela sem jednog: Zašto joj Kejt Midlton neće biti kuma! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs