Čija je čija?

Modni rat Kejt i Megan: Haljina za istu priliku, jedna košta 300, druga 75.000 dolara! (FOTO)

Šta mislite, koja je ponela 250 puta skuplju haljinu?

Vip priča
Autor:
Modni rat Kejt i Megan: Haljina za istu priliku, jedna košta 300, druga 75.000 dolara! (FOTO)
Foto: Profimedia, AP / Alexi Lubomirski

Bakingemska palata juče je objavila zvanične fotografije princa Harija i američke glumice Megan Markl, koje potpisuje slavni fotograf Aleksi Lubomirski, piše Glossy.

Svetska javnost ostala je oduševljena kako prisnošću na fotografijama - budući da članovi britanske kraljevske porodice uglavnom izgledaju nešto suzdržanije u ovakvim prilikama, tako i izgledom srećnog para.

Naravno, najviše pažnje privukao je Meganin odabir haljine, a ona je pažljivo birala i odlučila se za fenomenalnu toaletu modne kuće Ralph&Russo. Iako je reč o prošlogodišnjem modelu, namenjenom sezoni jesen/zima, cena ovog modela ipak je veoma visoka. Naime, ona iznosi vrtoglavih 75.000 američkih dolara!

Ovako će izgledati venčanica Megan Markl: Šta će reći kraljica?! (FOTO)

foto: Profimedia

U pitanju je toaleta čiji je gornji deo providan i ukrašen nitima u boji zlata, dok se donji deo sastoji od dugačke crne suknje i može se - za standarde britanskog plemstva - smatrati izuzetno provokativnom.

Ipak, mnogi su se zbog ovog izdanja prisetili odevne kombinacije koju je Kejt Midlton, supruga Harijevog starijeg brata princa Vilijama, odabrala za svoju zvaničnu fotografiju 2011. godine.

Kada su princ Vilijam i Kejt Midlton pre šest godina objavili da će se venčati, par je pozirao u nešto strožoj i formalnijoj atmosferi, a takav je bio i modni izbor današnje vojvotkinje od Kembridža.

Kraljica Elizabeta jednim gestom potvrdila: Megan Markl joj je draža od Kejt Midlton!

foto: Profimedia

Lepa Kejt ponela je, naime, haljinu bele boje koju potpisuje britanska modna kuća Reiss i za koju je tada trebalo izdvojiti svega 300 dolara. Reč je o tzv. košulja-haljini na preklop, koja je nešto kraća, ali ipak prikladna za, recimo, poslovni sastanak.

Krase je rukavi 3/4 dužine i privukla je mnogo pažnje čim ju je Midltonova ponela. Ona je ubrzo rasprodata, a slavni brend ju je nešto kasnije ponovo ponudio damama, po ceni nešto višoj od 200 dolara.

To Meganinu haljinu čini 250 puta skupljom ukoliko uzmete u obzir početnu cenu toalete koju je ponela Kejt Midlton. Izgleda da ipak nemaju baš identičan ukus, kako se nešto ranije pisalo.

Ni oko imena se nisu slagali: Ovako je trebalo da se zovu prinčevi Hari i Vilijam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs