Naišla na odobravanje slavne monarhije

To je porodica koju nikada nije imala: Princ Hari otkrio kako je Megan prihvaćena na božićnoj proslavi! (FOTO)

Bilo je fantastično, zaista je uživala, otkrio je princ delić intimne proslave Božića u kraljevskoj porodici

Vip priča
13:37h Autor:
To je porodica koju nikada nije imala: Princ Hari otkrio kako je Megan prihvaćena na božićnoj proslavi! (FOTO)
Foto: AP / Alastair Grant

Princ Hari je za slušaoce britanskog Radija 4 izjavio da se njegova verenica Megan Markl sjajno provela za Božić u Sandringamu, okružena pripadnicima slavne monarhije.

Takođe, princ je u jutarnjem programu od 6 do 9, čiji je gostujući urednik bio danas, istakao da su oni porodica koju Megan nikada nije imala, prenosi Daily Mail.

"Bilo je fantastično, zaista je uživala", odgovorio je Hari na pitanje o tome kako se Megan snašla u takvom okruženju.

3 najintimnije tajne princa Harija i Megan Markl: Otkriveno kakav je njihov odnos zaista! (FOTO)

Hari je takođe otkrio da su tokom božićnih praznika on i Megan bili smešteni u domu princa Vilijama i Kejt Midlton, koji inače žive u Anmer Holu u Norfolku, na kraljičinom imanju u Sandringamu. Takođe, najzanimljiviji deo bio mu je druženje u porodičnoj atmosferi sa bratancem Džordžom i bratanicom Šarlot.

"Uvek postoji taj porodični deo Božića, kao i radni. Mislim da smo se zajedno proveli sjajno. Zabavljali smo se kod mog brata i snaje trčkarajući za decom. Božić je bio fenomenalan", pričao je uzbuđeni princ.

Pre intimnog slavlja u Anmer Holu, cela kraljevska porodica prisustvovala je božićnoj misi u kapeli Svete Marije Magdalene, tokom koje su se prvi put zajedno u javnosti pojavile buduće jetrve Megan i Kejt.

Na pitanje da li je bilo nekih porodičnih tradicija koje je trebalo objasniti Megan, Hari je odgovorio:

"O, mnogo njih. Mislim da imamo jednu od najvećih porodica koje poznajem, i svaka familija je složena. Ali vidite, bila je sjajna. Dobro se uklopila u porodicu koju mislim da nikada nije imala", otkrio je princ Hari.

foto: AP / Alastair Grant

A da je lepoj glumici i sama kraljica Elizabeta izuzetno naklonjena govori činjenica da je Megan prva verenica u istoriji koja je bila na božićnoj proslavi britanske kraljevske porodice. Do sada je bila tradicija da samo supružnici mogu da joj prisustvuju.

Celu emisiju koju je uređivao princ Hari danas možete da poslušate ovde:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs