Stroga pravila

Megan Markl dobila sve što je htela sem jednog: Zašto joj Kejt Midlton neće biti kuma! (FOTO)

U iščekivanju najspektakularnijeg venčanja godine, mnogi stručnjaci već nagađaju o najsitnijim detaljima. Kakvu će venčanicu nositi Megan Markl, u kakvoj će muzici i specijalitetima uživati slavni gosti, ali možda najaktuelnije pitanje je kakvu će ulogu tog dana imati omiljena vojvotkinja Kejt Midlton

Celebrities
09:58h Autor:
Megan Markl dobila sve što je htela sem jednog: Zašto joj Kejt Midlton neće biti kuma! (FOTO)
Foto: Profimedia / AP/Christoph Schmidt

Verenica princa Harija, Megan Markl, koja se trenutno uhodava u stroge protokole kraljevske porodice, sledećih šest meseci sigurno će biti zaokupljena i pomnim planiranjem venčanja.

Baš kao i svaka mlada, želi da joj taj dan ostane u posebnom sećanju i da se svi lepo i ugodno provedu. Možda lepa Megan, budući da je već jednom bila u braku, zna većinu tih stvari, ali za ovakvo venčanje će joj ipak biti potrebna stručna pomoć.

Zavirite u dom princa Harija i Megan Markl: Raskošna kuća sva u cveću! (VIDEO)

Između ostalog, prilikom planiranja ovog čina treba dobro poznavati britansku kulturu, kao i neka stroga pravila, kojih se drže već vekovima.

Tako, na primer, ne bi smela da odabere svoju buduću jetrvu Kejt Midlton za venčanu kumu i to iz nekoliko razloga.

"Kejt je prema svemu sudeći buduća kraljica, nakon što njen suprug, princ Vilijam postane kralj, pa sigurno neće pratiti mladu do oltara", rekla je ekspert za kraljevsku porodicu Marlin Kenig, dodavši kako je uloga venčane kume u Velikoj Britaniji uglavnom rezervisana za slobodne devojke.

Osim toga, valja se prisetiti situacije u maju ove godine, kada vojvotkinja Kejt nije bila kuma ni na venčanju svoje sestre Pipe Midlton. Takođe nije tog dana htela da zaseni mlađu sestru, pa se uglavnom držala po strani i pustila mladu da bude u centru pažnje za svoj najvažniji dan.

"To je vrlo delikatna situacija - naravno da želite sestru uz sebe tog dana jer kome drugome možete više da verujete, ali ako vam je sestra buduća kraljica, ukrašće svu pažnju i stvoriti neprijatnu situaciju mladoj", otkriva dalje stručnjak.

Šta se zaista dešavalo na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton: Kraljevski biograf otkrio do sada čuvane tajne! (VIDEO)

foto: Profimedia

Isto ne želi da uradi ni budućim mladencima, Megan i Hariju, koje će tog dana gledati milioni širom sveta.

Takođe, trudna vojvotkinja neće biti ni na devojačkoj večeri, koja će se održati nekoliko nedelja pre venčanja.

Kejt, naime, nema potrebu da dolazi jer ne poznaje dovoljno Megan, a osim toga, u to vreme će tek da rodi treće dete, pa će biti okupirana njime.

Ali zato će u maju sleddće godine, kada se očekuje glamurozno kraljevsko venčanje u crkvi Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, jednu od važnih uloga imati maleni princ Džordž i princeza Šarlot. Oni su i na venčanju tetke Pipe Midlton nosili prstenje do oltara, pa će verovatno i ovog puta na isti način oduševiti okupljene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs